Το «μυστικό» διαζύγιο πασίγνωστου τραγουδιστή | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:04
1/7/2013

Το «μυστικό» διαζύγιο πασίγνωστου τραγουδιστή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τρία ολόκληρα χρόνια κράτησε «κρυφό» το διαζύγιο του πασίγνωστος τραγουδιστής, αλλά δυστυχώς για εκείνον το οικογενειακό του μυστικό είδε το φως της δημοσιότητας όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Ο λόγος για τον Θάνο Καλλίρη, ο οποίος χώρισε μετά από 15 χρόνια, αλλά η αποκάλυψη του διαζυγίου του έφερε στο φως και την δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύζυγό του.   

 

 «Πριν από τριάμισι περίπου χρόνια πήραμε την απόφαση με τη γυναίκα μου να χωρίσουμε. Καλώς ή κακώς, όταν χωρίζεις ύστερα από 15 χρόνια συμβίωσης, υπάρχει και το νομικό κομμάτι, το οποίο αναλαμβάνουν οι δικηγόροι. Με τη γυναίκα μου, όμως, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Το διαζύγιό μας είναι κοινή συναινέσει. Για το νομικό κομμάτι που είχαμε να χωρίσουμε, αποφασίσαμε να μη μάθει ποτέ κανείς τίποτα, γιατί έχουμε δύο ανήλικα παιδιά.  Δίνουμε τόση αγάπη στα παιδιά, ζούμε τόσο αρμονικά και μοιραζόμαστε τόσο καλά τους χρόνους διαπαιδαγώγησής τους που δεν υπάρχει λόγος να φτάνουν σε αυτά τα θέματα των μεγάλων», αποκάλυψε στο περιοδικό People.

 

Και συνεχίζει:  «Ο χωρισμός έγινε πολύ ομαλά και δεν το πήρατε χαμπάρι εδώ και τριάμισι χρόνια. Θα σου πω μονάχα ότι έχω κάνει φωτογράφηση με τα παιδιά μου σε δύο πολύ γνωστά περιοδικά ενώ ήμουν ήδη χωρισμένος και δεν το ήξερε κανένας. Κι αν έχω κάποια νομικά θέματα να διευθετήσω ακόμη, αυτό το κομμάτι είναι δικό μου και της πρώην γυναίκας μου».

 

Εξάλλου, πριν λίγους μήνες, ένα δημοσίευμα ήθελε τον Καλλίρη να έχει πετάξει από το σπίτι που έμεναν την πρώην σύζυγο του και τα δυο παιδιά τους. «Ακόμη και αν ήμουν ένα τέρας, όμως, θα έπρεπε αυτός που το δημοσιοποίησε να σεβαστεί τα ανήλικα παιδιά μου. Εμένα με στεναχώρησε μόνο και μόνο γιατί δεν ήθελα να το διαβάσουν τα παιδιά μου και να πουν «τι είναι αυτό που γράφουν;». Γιατί θα έπρεπε να εξηγώ τα ανεξήγητα. Δεν μπορεί κάποιος να το βγάζει στη φόρα αυτό το πράγμα. Είναι ανήθικο. Έχω ένα στοιχείο, στήνω στον τοίχο τον άλλο και τον πυροβολώ χωρίς καν να το διασταυρώσω. Η γυναίκα μου, που παρουσιάστηκε στο δημοσίευμα ως αυτή που τραβάει το μαρτύριο, έκλαιγε γοερά στο τηλέφωνο όταν της είπαν τι έχει γραφτεί. Δεν φαντάζεσαι πόσο κακό μάς έκανε ψυχολογικά, όταν ξαφνικά είδαμε γραμμένο κάτι το οποίο ήταν επτασφράγιστο μυστικό. Είναι κάτι προσωπικό. Κάτι που το βιώσαμε εμείς οι δυο και έχει κι ένα νομικό κομμάτι, το οποίο θα πάρει το δρόμο του και θα λυθεί και δεν αφορά κανέναν άλλο» εξήγησε.

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ