Το μήνυμα της Χριστίνας Λαμπίρη στον Γιάννη Σπαλιάρα για τον χαμό του πατέρα του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:15
2/11/2016

Το μήνυμα της Χριστίνας Λαμπίρη στον Γιάννη Σπαλιάρα για τον χαμό του πατέρα του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ούτε σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου εμφανίστηκε στο La Biri Biri ο Γιάννης Σπαλιάρας, οποίος χθες λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής ενημερώθηκε ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Σήμερα η Χριστίνα Λαμπίρη έστειλε το δικό της μήνυμα στον αγαπημένο της συνεργάτη:

«Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την εκπομπή έτσι όπως έχουμε αποφασίσει ότι πρέπει να είναι αυτή η εκπομπή, πάντα με μία χαρά κι ένα χαμόγελο όσο κι αν είναι δύσκολη η μέρα αυτή. Για εμάς, για την οικογένεια της εκπομπής έχει ξεκινήσει πάρα πολύ άσχημα από χθες. Δε βλέπετε από χθες τον αγαπημένο μου, τον Γιάννη τον Σπαλιάρα, δεν είναι κοντά μας διότι δυστυχώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του εντελώς ξαφνικά χθες το πρωί.

 

Είμαστε κοντά του. Του στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας, είναι από τις στιγμές που τα λόγια είναι πάρα πολύ φτωχά. Ειλικρινά τι να πεις σε έναν άνθρωπο που έχει χάσει ένα μέλος της οικογένειάς του. Ειδικά όταν μιλάμε για γονείς. Ήταν και εντελώς ξαφνικό, εντελώς αναπάντεχο. Έτσι κι αλλιώς ο θάνατος είναι κάτι σκληρό, αλλά όταν φεύγει και έτσι χωρίς να έχεις προλάβει να προετοιμαστείς κάπως, να έχεις στην άκρη του μυαλού σου ότι μπορεί να συμβεί και αυτό το ενδεχόμενο, είναι ακόμα σκληρότερο. 

Να στείλουμε την αγάπη μας λοιπόν και μια τεράστια αγκαλιά στον αγαπημένο μου, τον Γιάννη Σπαλιάρα. Καλό ταξίδι στον πατέρα του. Αυτό που σου είπα, Γιάννη μου και στο τηλέφωνο. Οι άνθρωποι μπορεί να φεύγουν ως εικόνα, αλλά είναι πάντα κοντά μας, ποτέ δεν χάνονται, είναι στην καρδιά μας, είναι στο μυαλό μας, είναι στην ψυχή μας, είναι μαζί μας συνέχεια και ίσως είναι και περισσότερο μαζί μας από όσο ήταν όταν βρισκόντουσαν εν ζωή».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ