Το μετάνιωσε η Βάνα Μπάρμπα: Μάθε γιατί αποφάσισε να μη μετακομίσει στο Λονδίνο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
19:59
20/3/2017

Το μετάνιωσε η Βάνα Μπάρμπα: Μάθε γιατί αποφάσισε να μη μετακομίσει στο Λονδίνο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγο καιρό η Βάνα Μπάρμπα μας είχε ξαφνιάσει όταν είχε δηλώσει πως ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Λονδίνο για να ζήσει μαζί με τον σύντροφό της, τον Τυνήσιο επιχειρηματία, Τάρεκ Καϊτούνι, ο οποίος ζει κι εργάζεται μόνιμα εκεί. 

Σήμερα όμως Δευτέρα 20 Μαρτίου, καλεσμένη στο Πρωινό και μιλώντας με τη Φαίη Σκορδά, η όμορφη ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν παντρεύεται, ενώ παραδέχτηκε πως δε μετακομίζει τελικά στο Λονδίνο και ο λόγος είναι το γεγονός ότι την έπιασε πανικός στην ιδέα της νέας αρχής: 

«Έχω έναν φίλο, έχω έναν άνθρωπο που εκτιμώ αρκετά χρόνια και πιστεύω ότι οι σχέσεις που μένουν από μία ηλικία και μετά, είναι οι σχέσεις που στηρίζονται στη φιλία, στον σεβασμό και στον θαυμασμό. Δεν είναι οι σχέσεις που βασίζονται στον έρωτα».

Και συνέχισε:

«Δεν έχουμε χαθεί όλα αυτά τα χρόνια. Βρισκόμαστε και είμαστε μαζί. Βρισκόμαστε όπως όλα τα ζευγάρια. Η σχέση μας δεν ήταν μόνιμη. Κάποια στιγμή έπρεπε να αποφασίσω αν θα πήγαινα στο Λονδίνο να μείνω μαζί του ή όχι. Αυτό είναι ένα βήμα που δεν μπορώ να το κάνω στην παρούσα φάση...Εγώ στην ηλικία που είμαι δεν μπορώ να πάρω την κόρη μου και να φύγω! Πώς μπορώ να τα ακυρώσω όλα και να κάνω μία νέα αρχή; ...Και ζήτησα λίγο χρόνο. Του είπα αν είμαστε μαζί για έναν χρόνο ακόμα και θέλουμε να είμαστε μαζί, ίσως να πάρω την απόφαση, αλλά τώρα δεν μπορώ! Έχω χτίσει κάτι με πολύ κόπο».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ