Το ξέσπασμα του Τζιόβα για τα δεδουλευμένα του και η μήνυση του σκηνοθέτη: «Bρε δε μας γ@@@ς, κάνε μου μήνυση»! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:28
26/6/2019

Το ξέσπασμα του Τζιόβα για τα δεδουλευμένα του και η μήνυση του σκηνοθέτη: «Bρε δε μας γ@@@ς, κάνε μου μήνυση»!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έξαλλος είναι ο γνωστός ηθοποιός με τον σκηνοθέτη Παντελή Καλατζή. 

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από 2,5 χρόνια ο Ορέστης Τζιόβας, συμμετείχε σε ταινία μεγάλου μήκους που σκηνοθέτησε ο Thanassis Totsikas. Όπως ισχυρίζεται ο ηθοποιός δεν έχει πάρει τα χρήματα ακόμη παρά τις επίμονες προσπάθειες του. 

Ο Ορέστης Τζιόβας έγραψε:

"Αγαπητοί φίλοι και φίλες. Πριν 2.5 χρόνια συμμετείχα σε μια ταινία μεγάλου μήκους που σκηνοθέτησε ο Thanassis Totsikas. Η ταινία ηταν παραγωγή της Showtime Productions και είχε συγχρηματοδότες και άλλους φορείς οπως: Nova, ΕΡΤ, κλπ 

Δείτε ακόμη: Πρίγκιπας Φίλιππος: Η "κακή" συνήθεια που έκοψε ύστερα από καυγά η βασίλισσα Ελισάβετ

Ο άνθρωπος που με πλησίασε ήταν ο Παντελης Καλατζης πασίγνωστος για την αφερεγγυοτητά του για την οποία και θέλω να μιλήσω δημοσίως. 

Η συμφωνία μου ήταν να λάβω την αμοιβή μου με την λήξη των γυρισμάτων και δεν υπήρχε καποιος όρος που να αφορούσε στην τύχη της ταινίας μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων. 

Ο Παντελής Καλατζής εδώ και 2.5 χρονια μας δουλεύει ψιλό γαζί σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται/δίνετε. Κάθε εβδομάδα που τον ενοχλούσα στην αρχή και οποιαδήποτε άλλη στιγμή που ζήτησα τα συμφωνηθέντα, η απάντηση ήταν «απο Δευτέρα θα κοιτάξω να σε τελειώσω», « την αλλη εβδομάδα θα σε τελειώσω» κλπ κλπ

Αφορμή αυτής της δημοσίευσης είναι η τελευταία μου προσπάθεια να πάρω τα χρήματα μου, όπου και έθεσα το θέμα άμεσης ανάγκης για λόγους υγείας και η απάντηση που έλαβα ηταν καθησυχαστική και πως θα με βοηθήσει αφου υπάρχει ανάγκη. Οταν επικοινώνησα ξανά την ημέρα που θα έπαιρνα τα χρήματα όπως είχαμε πει. Φυσικά και παλι δεν μπορούσε και όταν του ζήτησα τον λόγο, η απάντηση ηταν «βρε δε μας γαμάς, κάνε μου μήνυση να τελειώνουμε»

Ο Παντελής Καλατζής είναι δόλιος και αληταρας 

Ο Παντελής Καλατζής έχει υπάρξει αφερέγγυος σε καθε συνεργασία του. Φυσικά όλον αυτόν τον καιρό έχει παράξει και άλλες ταινίες ( Bachelor 2&3 )

Βασικός σκοπός αυτής της δημοσίευσης, πρροφανώς δεν είναι να δημιουργήσω αίσθημα λύπησης προς το άτομο μου αλλά αίσθημα θυμού προς το άτομο Παντελης Καλατζης. 

Τέτοιοι άνθρωποι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να δουλέψουν ποτέ ξανά. ΠΟΤΕ!! 
Κοινοποιήστε και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στα σχόλια"

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Facebok:

Άμεση ήταν η αντίδραση του σκηνοθέτη Παντελή Καλατζή ο οποίος έκανε μήνυση στον Ορέστη Τζιόβα για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο ίδιος μιλώντας στην Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου, δήλωσε: «Ο κύριος Τζιόβας έχει ήδη μηνυθεί για συκοφαντική δυσφήμιση. Κάνω τέσσερις ταινίες τον χρόνο και η ταινία στην οποία αναφέρεται δεν έχει βγει ακόμα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Δεν θα ήθελα να πω τίποτα παραπάνω σχετικά».

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ