Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του ΣΚΑΙ για τα παιδιά του: «Από εδώ και πέρα θα κάνω αγωγές»! [Βίντεο] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:36
14/9/2019

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του ΣΚΑΙ για τα παιδιά του: «Από εδώ και πέρα θα κάνω αγωγές»! [Βίντεο]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

"Το τι είναι επικίνδυνο για τα παιδιά μου αφήστε να το ξέρω καλύτερα εγώ και η μάνα τους".

Ένα δημοσίευμα ήταν αρκετό για να αστράψει και να βροντήξει ο Γιώργος Λιάγκας το μεσημέρι της Παρασκευής. Αφορμή στάθηκε το δημοσίευμα με τον ίδιο να κάνει τζετ σκι με τα παιδιά του. Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε σε έντονο ύφος, στη διάρκεια της νέας του εκπομπής στον ΣΚΑΙ.

Δείτε ακόμη: "Τάτυ, Σία, κάτω τα χέρια από το φόρεμα. Εγώ το φόρεσα πρώτη"

«Δεν το είχα πάρει χαμπάρι γιατί δεν διαβάζω τη συγκεκριμένη εφημερίδα. Κάνω πρεμιέρα, πώς θα χτυπήσουμε, λοιπόν, τον Λιάγκα; Λέει μέσα ότι «ο ενθουσιασμός της στιγμής παρέσυρε τον παρουσιαστή που έθεσε σε κίνδυνο τα παιδιά του». Διότι απαγορεύεται λέει να έχεις παιδιά σε τζετ σκι και έκανα λέει επικίνδυνους ελιγμούς. Ένας να μην τον χαρακτηρίσω δημοσιογράφος, θεώρησε ότι θα με πλήξει γράφοντας ότι εγώ είμαι κακός πατέρας.

Αυτά φέτος να ξέρετε κύριοι συνάδελφοι δεν θα τα αφήσω αναπάντητα. θα την χαρίσω την πρώτη φορά, από εδώ και πέρα θα κάνω αγωγές. Το συγκεκριμένο τζετ σκι έχει άδεια για τρία άτομα, το λιμενικό δεν απαγορεύει να επιβαίνουν ανήλικοι σε τζετ σκι, αρκεί αυτός που οδηγεί να έχει δίπλωμα. Έχω δίπλωμα 30 χρόνια, οδηγώ τα πάντα στη θάλασσα και φοράγαμε και οι τρεις σωσίβια. Το τι είναι επικίνδυνο για τα παιδιά μου αφήστε να το ξέρω καλύτερα εγώ και η μάνα τους».

Δείτε το βίντεο: 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ