Το κορίτσι του Χριστόφορου ερωτεύτηκε Σύρο μετανάστη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:08
17/3/2016

Το "κορίτσι" του Χριστόφορου ερωτεύτηκε Σύρο μετανάστη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στην εκπομπή, “Βράδυ” του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν την Τετάρτη (16/3) νεαρή και τάχιστα ανερχόμενη ηθοποιός. Και μεταξύ άλλων η νεαρή ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ερωτεύτηκε νεαρό μετανάστη.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο λόγος για τη Νίκη Βακάλη....

 

Και σε περίπτωση που δε σου λέει κάτι το όνομά της, πρόκειται για τη νεαρή πρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην ταινία, “Ένας άλλος κόσμος”. Στην ταινία, η Βακάλη υποδύεται μία νεαρή κοπέλα που ερωτεύεται ένα νεαρό πρόσφυγα από τη Συρία. Και στην περίπτωση της ως φαίνεται η ζωή αντέγραψε την τέχνη. Αφού, όπως η ίδια εξομολογήθηκε στον Κωστόπουλο, ερωτεύτηκε έναν Σύρο μετανάστη.

«Ερωτεύτηκα Σύρο μετανάστη. Ναι, σοβαρά. Δεθήκαμε πολύ εκείνες τις ημέρες, ήταν πολύ όμορφα», είπε η ηθοποιός. Ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει αν ο έρωτας ήτο πλατωνικός ή ίδια εκδήλωσε το ενδιαφέρον της.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ