Το «καρφί» της Σπυροπούλου για χωρισμό Λιάγκα- Σκορδά: «Μέσα από το αστείο...» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:57
6/11/2016

Το «καρφί» της Σπυροπούλου για χωρισμό Λιάγκα- Σκορδά: «Μέσα από το αστείο...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σα βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού των Λιάγκα- Σκορδά και δεδομένου ότι το μπαμ έγινε χθες Σάββατο 5 Νοεμβρίου, σήμερα δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μάλιστα, τα λόγια της παρουσιάστριας έχουν ακόμα μεγελύτερο ενδιαφέρον δεδομένου ότι βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Λιάγκα... 

«Ένα γεγονός που σίγουρα ευχάριστο δεν μας είναι. Πάντοτε μια είδηση χωρισμού στα αφτιά όλων μας φαντάζει δύσκολη ανεξάρτητα από τους λόγους για την οποία πάρθηκε. Μιλάω για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα που χθες μας έγινε γνωστό ότι πήραν χωριστούς δρόμους».

 

Στη συνέχεια και πάνω στην κουβέντα η Κωνσταντίνα συμπλήρωσε πως «πάντα μέσα από το αστείο, μέσα από την πλάκα, λες τις αλήθειες» για να καταλήξει «δεν ξέρεις ποτέ. Κανείς δεν σου λέει σε αυτή τη ζωή ότι θα είσαι για πάντα μαζί με κάποιον».

Αξίζει να σημειώσουμε και τα λόγια της Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία είναι φίλη της Φαίης Σκορδά, οπότε κάτι παραπάνω ξέρει από τους υπολοίπους: 

«Δεν πήραν χθες την απόφαση. Όλο το καλοκαίρι ο Γιώργος συμβούλευε πάρα πολύ τη Φαίη στην προετοιμασία του Πρωινό. Ήταν εκεί στις πρόβες και στα δοκιμαστικά, είχε πολύ ισχυρή άποψη. Μπορεί να είναι το πιο φιλικό διαζύγιο που ξέρω, υπάρχει τρομερή αγάπη, εκτίμηση και σεβασμός. Είναι μια απόφαση που έχουν πάρει καιρό. Μένουν μαζί στο ίδιο σπίτι».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ