Το «γυρίζει» η Σκορδά; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:43
23/7/2013

Το «γυρίζει» η Σκορδά;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ηθοποιός θα ήθελε να είναι η Φαίη Σκορδά!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η Φαίη Σκορδά δείχνει να είναι απόλυτα προσγειωμένη με την πραγματικότητα και όπως δηλώνει σε συνέντευξη της «Εγώ ως εργαζόμενη έχω συμβιβαστεί με αυτή την “ανασφάλεια” στο τέλος κάθε σεζόν. Αυτό που με αφορά είναι να έχω δουλειά και του χρόνου σε ένα υγιές περιβάλλον ακόμα και εκτός τηλεόρασης. Θα μπορούσα πάντως να εργαστώ και σε τελείως διαφορετικούς χώρους», δήλωσε στο RealME. Ενώ εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να γίνει ηθοποιός. «Θα ήθελα να είμαι ηθοποιός, αλλά δεν μπορώ. Δεν θα μπορούσα ίσως να κάνω τόσες θυσίες. Γιατί ο πραγματικός ηθοποιός για μένα ζει καλλιτεχνικά. Η ζωή του εμπλέκεται με την τέχνη του. Η δουλειά του ηθοποιού δεν τελειώνει στο χειροκρότημα όταν πέφτει η αυλαία. Ο ηθοποιός δουλεύει με την ψυχή του νύχτα μέρα χωρίς σταματημό», λέει η Φαίη.

Γιατί βρε Φαίη μου και εσύ με τι δουλεύεις; Πάντως την αλήθεια να την πούμε και σαν ηθοποιός τέλεια θα ήταν η Φαίη! Θυμήσου το τρέιλερ: 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ