Το έκαψαν στου Βέρτη, Ρούλα - Σρόιτερ! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:50
12/7/2011

Το "έκαψαν" στου Βέρτη, Ρούλα - Σρόιτερ!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ξεφάντωμα μέχρι πρωίας για τη Ρούλα Κορομηλά στο φίλο της Νίκο Βερτη, η οποία τώρα που τελείωσαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και το Greek idol, το έχει ρίξει στην... dolce vita. Πότε για φαγητό, πότε στα μπουζούκια η Ρούλα παίρνει κι από έναν ή δυο ή και περισσότερους συνεργάτες της από τον Alpha και βγαίνουν έξω

 

Ξεφάντωμα μέχρι πρωίας για τη Ρούλα Κορομηλά στο φίλο της Νίκο Βερτη, η οποία τώρα που τελείωσαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και το Greek idol, το έχει ρίξει στην... dolce vita. Πότε για φαγητό, πότε στα μπουζούκια η Ρούλα παίρνει κι από έναν ή δυο ή και περισσότερους συνεργάτες της από τον Alpha και βγαίνουν έξω.

 

Ο τελευταίος τυχερός από το κανάλι που απόλαυσε την παρέα της Ρούλας ήταν ο Αντώνης Σρόιτερ με τον οποίο ο τηλεοπτικός φακός τους «συνέλαβε» να διασκεδάζουν στον Βέρτη.

 

Στην παρέα τους ήταν κι άλλα στελέχη από το κανάλι, αλλά οι δυο τους έδειχναν να κινούνται στο... ίδιο μήκος στη διασκέδαση, αφού έδειχναν ότι ήταν σε πιο... fun διασκέδαση. Η Ρούλα, πάντως, το βράδυ εκείνο ήταν σε μεγάλα κέφια, ενώ φρόντισε να επισκεφτεί και τον Βέρτη στο καμαρίνι του.  

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ