Το δράμα της Ιωαννίδου-Την «πνίγουν» τα χρέη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:40
9/9/2013

Το δράμα της Ιωαννίδου-Την «πνίγουν» τα χρέη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε οικονομικό αδιέξοδο βρίσκεται η Μαρία Ιωάννίδου, η οποία κινδυνεύει να χάσει ακόμη και το σπίτι της.

«Είμαι μια θηλυκή... Ασλάνης», δηλώνει και αποκαλύπτει ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο, λόγω των συσσωρευμένων χρεών που άφησε στενή της συνεργάτιδα με την οποία διατηρούσε σχολή χορού στη Γλυφάδα.

«Η κατάληξη είναι άσχημη. Επί 13 χρόνια διατηρώ σχολές. Αυτή της Γλυφάδας την έφτιαξα μόνη μου από την αρχή και την έκανα παλάτι. Έπειτα από 6 χρόνια αποφάσισα να τη μοιραστώ με την εν λόγω συνεργάτιδά μου και να κρατήσω την καλλιτεχνική  διεύθυνση. Κράτησα ένα μικρό ποσοστό, το οποίο δεν πληρώθηκα ποτέ, της το άφησα για να πάει καλά, για να προκόψει. Της έλεγα "δεν πειράζει, άστο, όταν ωριμάσει η σχολή μου τα δίνεις" αποκαλύπτει.

Και παραδέχεται ότι κι εκείνη εμπιστεύτηκε τη συνεργάτιδα της, χωρίς να ελέγχει η ίδια το παραμικρό. «Σήμερα ταλαιπωρούμαι, επειδή είμαι καλλιτέχνις και όχι δραχμοφονιάς. Αν δεν ρυθμιστούν τα χρέη, κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου, καθώς οι οφειλές σε ενοίκια, ΔΕΗ και εφορία ξεπερνάνε τα 114.000 ευρώ», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η Ιωαννίδου πρόσφατα πέρασε σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, λόγω καρκίνου στο στήθος και τώρα δηλώνει ότι φοβάται για την υγεία της.. «Μετακόμισα τα προσωπικά μου πράγματα τον Ιούλιο και κόντεψα να πάθω δεύτερο καρκίνο από τον πόνο που μου προκάλεσε αυτή η εμπειρία. Και ό ,τι χειρότερο για μένα είναι να στεναχωριέμαι. Να βλέπω να εξαφανίζεται ότι έχω φτιάξει».
 
Πηγή: Real Life

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ