Το αυστηρό μήνυμα του Σάκη Ρουβά προς τον Τσίπρα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
23:10
28/6/2015

Το αυστηρό μήνυμα του Σάκη Ρουβά προς τον Τσίπρα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μετά την αναγγελία του δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τις δραματικές στιγμές που ζει τις τελευταίες ημέρες η χώρα, οι έλληνες επώνυμοι δεν έμειναν αμέτοχοι.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Σάκη ουβά, ο οποίος με δύο ποστ του στους λογαριασμούς που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα, έκανε τη δική του παρέμβαση όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις.

 

Φτάνουν τα λόγια

Η διαφορά ενός νοήμονα με έναν ανόητο άνθρωπο ειναι οτι ο πρώτος μαθαίνει από τα λάθη του, ενώ ο δεύτερος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει οτι οτι κάνει είναι σωστό, 
Και τα επαναλαμβάνει ...!

Η διαπραγμάτευση πέτυχε η απέτυχε;
Η κυβέρνηση πήρε συγκεκριμένη εντολή από τον λαό με συγκεκριμένους στόχους! 
Τους υπηρέτησε;
Η διαπραγμάτευση πέτυχε η απέτυχε στους στόχους που έθεσε η κυβέρνηση;

Εάν όχι έχει την υποχρέωση να δώσει την θέση της σε μια κυβέρνηση οικουμενική εθνικής σωτηρίας!

Η εντολή που πήρε από τον λαό δεν ήταν να πάρει την εξουσία και να παραμείνει εκεί ανεξαρτήτου αποτελέσματος και χρόνου συνεχίζοντας τις προσπάθειες μέχρι να αισθανθεί οτι δεν απέτυχε!

Το θέμα δεν ειναι να συνεχίσει η συγκεκριμένη κυβέρνηση μέχρι να μας αποδείξει οτι δεν ήταν λάθος επιλογή!!!

Τον λαό δεν τον αφορούν τα πρόσωπα αλλά τα αποτελέσματα..!

Το θέμα δεν ειναι προσωπικό ειναι εθνικό...!

Αφορά όλους τους Έλληνες...!

 Τα παραπάνω έγραψε ο Σάκης χθες, προκαλώντας πλήθος σχολίων, θετικών αλλά και πολλών αρνητικών από θαυμαστές και θαυμάστριές του.

 

Φυσικά, ο Σάκης επανήλθε σήμερα με νέο ποστ στο οποίο φανέρωσε τις ιδέες του για τον εθνικό διχασμό ο οποίος όπως τόνισε, παραμονεύει. 

Μια νέα μέρα ξημέρωσε,
Ο διχασμός των Ελλήνων παραμονεύει για να πάρει τα ηνία,
Πήραμε μια γερή γεύση από την χθεσινή ντροπιαστική συνεδρίαση της βουλής.

Είμαι παρά όλα αυτά βέβαιος ότι πίσω από τα κομματικά συμφέροντα και τις πολιτικές ιδεοληψίες υπάρχει κοινή εθνική συνείδηση και ανθρώπινη δικαιοσύνη που μπορούν να μας ενώσουν σε ΜΙΑ δύναμη ικανή να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση που παραμονεύει να ανακόψει την μακρά και ένδοξη ιστορία αυτού του τόπου των Ελλήνων!

Σκεφθείτε τι βλέπει ένας Έλληνας από το μέλλον κοιτώντας την σημερινή μας κατάσταση.
Είμαι σίγουρος ότι θα αναρωτιέται, ποια είναι αυτή η δύναμη που μας έκανε να κινούμαστε με τόση διχαστική αλαζονεία φέρνοντας τόση δυστυχία σε αυτόν τον τόπο που παρά τον πλούτο και την απέραντη ομορφιά δεν μπορούν οι Έλληνες να τον απολαύσουν.

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με προκλήσεις που απειλούν την ύπαρξή της,
Πάντα έβρισκε την δύναμη μέσα στις ρίζες αυτών που μας ενώνουν ως Έλληνες και ανθρώπους με ιστορία στον πολιτισμό, την δημοκρατία και την δικαιοσύνη υπέρ της Ανθρωπότητας για να νικήσει τις δυνάμεις της βαρβαρότητας!
Αυτές τις ρίζες που μας ενώνουν, πρέπει να ενεργοποιήσουμε και τώρα και να αναζητήσουμε όλες τις ανθρώπινες δυνάμεις που ενωμένες και όχι διχασμένες όπως είδαμε όλοι εχθές το βράδυ θα μας οδηγήσουν στην επόμενη μέρα που η Ελλάδα και οι Έλληνες αξίζουν!

Απαίτηση λοιπόν όλων μας πρέπει να είναι όλοι οι εκλεγμένοι από τον λαό εκπρόσωποι μας να εστιάσουν αυτήν την στιγμή σε ότι μας ενώνει σαν ιστορικό έθνος και με αυτά να σταθούμε ενωμένοι απέναντι στους δανειστές!

Δεν υπάρχει μόνο το ΝΑΙ η το ΟΧΙ που θα μας διχάσει, υπάρχει ένα εκκωφαντικό ΝΑΙ στον κοινό τόπο των Ελλήνων που θα μας λυτρώσει!

Όλοι μαζί ενωμένοι είμαστε δυνατοί!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ