Το αρνητικό ρεκόρ με το αλκοόλ στο αίμα του Παντελίδη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:04
1/4/2016

Το αρνητικό ρεκόρ με το αλκοόλ στο αίμα του Παντελίδη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σοκ προκάλεσε το τελικό ποσοστό αλκοόλ που μετρήθηκε στο αίμα του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Όπως έγινε από χθες γνωστό το ποσοστό των 2,72 γραμμαρίων αλκοόλ ανά λίτρο αίματος που ανιχνεύτηκε στο αίμα του Παντελίδη, θεωρείται πρωτοφανές από τις αρχές, αφού είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν καταγραφεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.


Πάντως, ο νέος πλέον δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, κ. Χαράλαμπος Λυκούδης βασιζόμενος στα τελικά δεδομένα των αιματολογικών εξετάσεων υποστηρίζει πως ο Παντελίδης λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν δεν θα μπορούσε να οδηγεί το αυτοκίνητο.

 


Εν το μεταξύ, η συνοδηγός στο μοιραίο τζιπ, Φρόσω Κυριάκου δεν έχει προσέλθει ακόμη για συμπληρωματική κατάθεση ενώ η πολύ σοβαρά τραυματισμένη Μίνα Αρναούτη, που βγήκε χτες από την εντατική έχει αρχίσει να θυμάται κάποια πράγματα, αλλά δεν αναμένεται να καταθέσει πριν επουλωθεί το σημείο της τραχειοστομίας, κάτι που θα χρειαστεί τουλάχιστον δέκα με δεκαπέντε ημέρες.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ