Το 2ο DVD τον στέλνει στο ψυχιατρείο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:22
2/4/2010

Το 2ο DVD τον στέλνει στο ψυχιατρείο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Στα όριά της έχει φτάσει η οικογένεια Αλεξανδράτου. Η υγεία του πατέρα της Τζούλιας, Ζήσιμου, είναι σοβαρά κλονισμένη, γι’ αυτό και έχει πάρει ήδη ένα μήνα αναρρωτική άδεια από τη δουλειά του στην Εθνική Τράπεζα, όπου εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός.

Ωστόσο, τα χειρότερα μάλλον είναι προ των πυλών, καθώς, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Κατωπόδης, ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος θα νοσηλευτεί λίαν συντόμως σε ψυχιατρική κλινική, ενώ θα παρακολουθείται και η γενικότερη κλινική του εικόνα, καθώς έχει πρόβλημα και με την καρδιά του και το ζάχαρο.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι
Όσοι έχουν δει τους γονείς της Τζούλιας κάνουν λόγο για δύο ψυχολογικά ράκη, ενώ και η αδερφή της, Άρτεμη, δεν βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Τι ήταν όμως αυτό που πραγματικά έφτασε την κατάσταση στα άκρα;

Οι τελευταίες φήμες, που θέλουν την Τζούλια να έχει συμφωνήσει σε όλα με την εταιρεία παραγωγής Seirina για τα γυρίσματα του δεύτερου DVD ερωτικού περιεχομένου. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιευτεί στο Internet, τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα. Οι γονείς της Τζούλιας είναι πραγματικά έντρομοι μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να το αποτρέψουν. Και αυτό γιατί, ως γνωστόν, η Τζούλια έχει καταθέσει εναντίον τους ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία θα εκδικαστούν στις 15 Απριλίου.

«Ουδέν σχόλιο» ήταν η απάντηση του συνεργάτη της Τζούλιας, Μένιου Φουρθιώτη, όταν του αναφέραμε την κατάσταση της υγείας του Ζήσιμου Αλεξανδράτου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ