Τι θα γίνει με το «Αλ τσαντίρι νιουζ» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:13
12/3/2008

Τι θα γίνει με το «Αλ τσαντίρι νιουζ»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μην ακούτε τις φήμες που τον θέλουν να ξεστήνει το τσαντίρι του και να μας αποχαιρετά μετά τον Απρίλιο, πριν ακόμη κλείσει η τηλεοπτική σεζόν. Το σκεφτόταν, αλλά άλλαξε γνώμη

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Μην ακούτε τις φήμες που τον θέλουν να ξεστήνει το τσαντίρι του και να μας αποχαιρετά μετά τον Απρίλιο, πριν ακόμη κλείσει η τηλεοπτική σεζόν. Το σκεφτόταν, αλλά άλλαξε γνώμη και τώρα πια θέλει να συνεχίσει και του χρόνου, κάπως διαφορετικά και μακριά από πλατό. Τα σχέδιά του είναι πολλά και θα σας τα αποκαλύψουμε όλα!

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε λαχταρίσει ακούγοντάς τον να λέει πως θέλει να τα εγκαταλείψει όλα. Λοιπόν, αυτό δεν πρόκειται συμβεί τουλάχιστον φέτος, όπως όλοι γνωρίζουμε από τις αναφορές του στην εκπομπή, αφού θα κάνει το χατίρι στο φίλο του και ιδιοκτήτη του Alpha κ. Κοντομηνά να συνεχίσει κανονικά και του χρόνου την τεράστια επιτυχία του.

Επίσης, η εκπομπή δεν θα βγαίνει πλέον στον αέρα από τα στούντιο του καναλιού, αλλά κατά πάσα πιθανότητα από κεντρικό θέατρο της Αθήνας, ώστε να χωράει περισσότερο κόσμο και να μη μένουν άτομα παραπονεμένα Κι αυτό γιατί, δυστυχώς, σήμερα κάποιοι φτάνουν μέχρι το στούντιο, αλλά κάποιες φορές μένουν απέξω, αφού δεν χωράνε. Το τρίτο και σημαντικότερο στοιχείο για τα σχέδια του Λάκη είναι η δομή της εκπομπής.

Μπορεί το πείραμα της εκπομπής «Μπουάτ αλ Γκάιντα» που έκανε να μη βρήκε την αναμενόμενη ανταπόκριση του κοινού, ωστόσο το μουσικό κομμάτι που ενσωμάτωσε στο «Αλ τσαντίρι» ανέβασε κι άλλο την επιτυχία του. Έτσι, από την ερχόμενη σεζόν σε κάθε εκπομπή θα υπάρχει καλεσμένος-έκπληξη (και όχι όποτε τύχει), προκειμένου να ανεβάζει το κέφι τόσο του Λάκη όσο και των θεατών στο θέατρο, αλλά και των τηλεθεατών, που παρακολουθούν την εκπομπή σε ζωντανή μετάδοση!

Σάτιρα θέλαμε, σάτιρα θα έχουμε και μάλιστα αμιγώς θεατρική από έναν άξιο συνεχιστή του Αριστοφάνη, πολύ αγαπητό και με απήχηση στο κοινό.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ