Τι λέει ο παίκτης ριάλιτι για το διπλό φονικό; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:42
6/7/2012

Τι λέει ο παίκτης ριάλιτι για το διπλό φονικό;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Εξομολόγηση- σοκ από τον πρώην παίκτη ριάλιτι!
Εξομολόγηση- σοκ από τον πρώην παίκτη ριάλιτι!

Ο νικητής ριάλιτι που σχετίζεται με το διπλό φονικό στην Κρήτη απολογήθηκε με σκοπό να πείσει τον εισαγγελέα, ο οποίος όπως έδειξαν όλα καθόλου δεν πείστηκε από τα λεγόμενα του. 

Δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογίζονται. Δεν ήμουν καν στο χωριό όταν έγινε το φονικό στο κατάστημα του αδελφού μου στον Προφήτη Ηλία. Ούτε κυνήγησα, ούτε πυροβόλησα εναντίον του πατέρα του θύματος...”, είπε σύμφωνα με την “Espresso” ο 35χρονος στην απολογία του στο Ηράκλειο.

Και ποια ήταν η απολογία του; “Εκείνο το μοιραίο βράδυ της Κυριακής 24ης Ιουνίου, οπότε και έγινε η συμπλοκή μέσα στο κατάστημα του 52χρονου αδελφού μου, εγώ δεν βρισκόμουν στο χωριό. Έμαθα εκ των υστέρων τι είχε συμβεί.

Κατηγορούμαι ότι μαζί με τον άλλο μας αδελφό, τον 48χρονο, επιβιβαστήκαμε σε αυτοκίνητο και οπλισμένοι κυνηγήσαμε και πυροβολήσαμε εναντίον του πατέρα του 34χρονου, με σκοπό να τον σκοτώσουμε. Από τη στιγμή που δεν βρισκόμουν καν στο χωριό, πώς θα μπορούσα να είμαι εγώ που πυροβόλησα εναντίον του; Είμαι αθώος! Είμαι πραγματικά στενοχωρημένος για ό,τι συνέβη, αλλά δεν είχα καμία απολύτως σχέση”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Το μέλλον θα δείξει πώς θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση.

Ε.Α.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ