Τι έκανε ο Σάκης στον Περσικό; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:29
14/4/2010

Τι έκανε ο Σάκης στον Περσικό;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ο έρωτας και η ευτυχία δεν κρύβονται. Έτσι κι ο Σάκης Ρουβάς έκανε έκπληξη στην Κάτια Ζυγούλη με μια ρομαντική κρουαζιέρα στον Περσικό, ανήμερα της γιορτής του.

Ο έρωτας και η ευτυχία δεν κρύβονται. Έτσι κι ο Σάκης Ρουβάς έκανε έκπληξη στην Κάτια Ζυγούλη με μια ρομαντική κρουαζιέρα στον Περσικό, ανήμερα της γιορτής του.

Ο Σάκης Ρουβάς πήρε τις γυναίκες της ζωής του, την Κάτια και την κορούλα τους, την Αναστασία, και ταξίδεψαν στο Ντουμπάι, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, έμειναν για πέντε μέρες στο ξενοδοχείο «Burj Al Arab», που καλύπτει όλες τις ανέσεις, τόσο σε παιδιά όσο και μεγάλους. Έτσι, λοιπόν, το ευτυχισμένο ζευγάρι, που φυσικά είχε πάρει και την γκουβερνάντα της Αναστασίας μαζί, βρήκε το χρόνο να χαρεί ανέμελα τον έρωτά του, μακριά από τα αδιάκριτα φλας των φωτογράφων. Μάλιστα, ο ρομαντικός Σάκης βρήκε έναν τρόπο για να συγκινήσει για άλλη μια φορά την ευαίσθητη Κάτια.

Της επεφύλαξε μια έκπληξη, όταν ανήμερα στη γιορτή του την πήγε μια ρομαντική βόλτα με ιστιοφόρο στον Περσικό κόλπο. Ήταν σαν όλα να είχαν βγει από ένα παραμύθι. Κι ενώ το πλοίο διέσχιζε τη θάλασσα, η Κάτια έκανε και τη δική της έκπληξη στον Σάκη, τον οποίο λατρεύει. Του έδωσε το δώρο του: μια ψηφιακή βιντεοκάμερα τελευταίας τεχνολογίας με ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή. Κάτι που ενθουσίασε τον Σάκη, καθώς ήθελε από καιρό να την αγοράσει, αλλά δεν έβρισκε το χρόνο. Μάλιστα, την εγκαινίασε κιόλας απαθανατίζοντας τις δύο γυναίκες της ζωής του, καθώς του αρέσει πολύ να φωτογραφίζει και διαθέτει μια πολύ μεγάλη συλλογή από φωτογραφίες.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ