Τι έγραψε η αδελφή της Ρόμπερτς πριν αυτοκτονήσει | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:23
2/7/2014

Τι έγραψε η αδελφή της Ρόμπερτς πριν αυτοκτονήσει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το σημείωμα που άφησε η Νάνσι Μόουτς πριν πεθάνει αποκαλύπτει σήμερα η MailOnline.

Η ετεροθαλής αδελφή της Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) αυτοκτόνησε τον περασμένο Φεβρουάριο αφήνοντας σαφέστατες αιχμές εναντίον της διάσημης αδελφής της και όλης της οικογένειάς της.

Σήμερα η MailOnline δημοσιεύει τα σημειώματα που άφησε η ταλαιπωρημένη 37χρονη πριν βάλει τέλος στη ζωή της. Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι η Νάνσι πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ ο θάνατός της θεωρήθηκε και επίσημα αυτοκτονία.

Το γράμμα που άφησε ως διαθήκη μοιράζοντας τα υπάρχοντά της η Μόουτς είχε τρία μέρη. Ένα προς τον αρραβωνιαστικό της, Τζον Ντίλμπεκ (John Dilbeck) ένα προς τη μαμά της Μπέτι (Betty) και τη διάσημη αδελφή της και ένα προς "τους πάντες".

"Υπέφερα από αυτή την αρρώστια [κατάθλιψη] σε όλη μου τη ζωή, όμως ποτέ δεν ήταν τόσο άσχημα", γράφει σε ένα σημείο η Νάνσι, ενώ στο σημείωμα προς την οικογένειά της τους κατακεραυνώνει όλους.

"Η μητέρα μου και τα λεγόμενα 'αδέλφια' μου, δεν παίρνουν τίποτα εκτός από τη μνήμη ότι είναι εκείνοι που με οδήγησαν στην πιο βαθιά κατάθλιψη στην οποία βρέθηκα ποτέ. Ξεσπώ σε κλάματα κάθε πρωί, επειδή απλά ξύπνησα", γράφει η Νάνσι στο ιδιόχειρο σημείωμα ενώ αποκαλύπτεται επίσης ότι ο αρραβωνιαστικός της άτυχης κοπέλας και η οικογένειά της βρίσκονται στα δικαστήρια για το μοίρασμα της περιουσίας της.

Ο Ντίλμπεκ, τον οποίο η Μόουτς αποκαλεί "άντρα της ζωής της" δίνοντάς του το δικαίωμα να "πάρει ό,τι θέλει από τα υπάρχοντά της αν κάτι της συμβεί", υποστηρίζει ότι η διαμάχη είναι ακόμη μια απόδειξη του πώς η Ρόμπερτς προσπαθούσε ανέκαθεν να ελέγξει τη ζωή της αδελφής της.

Πάντως, σημασία έχει να μεταφέρουμε και το κομμάτι που αφορά στον αγαπημένο της και η Νάνσι ζητά τη συγχώρησή του, προκαλώντας όμως και μερικές απορίες.

"Τζον, μοναδική και αληθινή μου αγάπη. Λυπάμαι τόσο πολύ, αλλά όπως είπες δεν είμαι τίποτα παρά ένα πρεζάκι και θα είσαι πραγματικά πολύ καλύτερα χωρίς εμένα", γράφει η Νάνσι αποκαλύπτοντας πώς την αποκαλούσε ο αγαπημένος της. Το γιατί, το γνωρίζει μόνο εκείνος. Ίσως για να την ταρακουνήσει; Ίσως για άλλους λόγους; Ποιος ξέρει. Γεγονός είναι πάντως πως στα 37 της χρόνια και με ισχυρή ψυχολογική αστάθεια, η Νάνσι Μόουτς έβαλε τέλος στη ζωή της. Όλα τα άλλα, για εκείνη τουλάχιστον δεν έχουν σημασία.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ