Τι αποκάλυψε ο Ουγγαρέζος για το διαζύγιο Λιάγκα- Σκορδά | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
18:48
5/11/2016

Τι αποκάλυψε ο Ουγγαρέζος για το διαζύγιο Λιάγκα- Σκορδά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η ανακοίνωση για τον χωρισμό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά συνέπεσε με τη διάρκεια της εκπομπής ΣΟΥΚΟΥ με τη Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1.κ

Ο πάλαι ποτέ στενός φίλος του ζευγαριού Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεπέρασε την πρώτη κρυάδα και μίλησε ανοιχτά για το χωρισμ'ο του τηλεοπτικού ζευγαριού:

 

«Μας βλέπετε έτσι, λίγο μουδιασμένους, αλλά τι να πω… Θα κρυβόμασταν πίσω από το δάχτυλό μας αν δεν αναφερόμασταν στο συγκεκριμένο γεγονός. Απλά αργήσαμε γιατί είναι μέλη της οικογένειας του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, οπότε θέλαμε να ξέρουμε σίγουρα τι είμαστε σε θέση να πούμε, όπως το μεταφέρει η οικογένεια.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση τόσο ο Γιώργος, όσο και η Φαίη να κάνουν καμία περαιτέρω αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν θα τους ακούσετε καθόλου να μιλάνε γι’ αυτό, πέρα από αυτή τη δήλωση. Αυτή και εδώ τελειώνει.

Υπεραγαπούν τα παιδιά και είναι όλη μέρα μαζί τους και οι δύο. Το γνωρίζω αυτό. Ο λόγος που γίνεται αυτή η δήλωση είναι ότι ο Γιώργος και η Φαίη μπαίνουν μέσα στο σπίτι σας όλα αυτά τα χρόνια, οπότε το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να πουν όλο αυτό που συμβαίνει στο βαθμό που όλοι δικαιούμαστε να το γνωρίζουμε», τόνισε ο Ουγγαρέζος ενώ η Μαρία Μπεκατώρου σχολίασε σχετικά:

«Η Φαίη και ο Γιώργος υπεραγαπούν τα παιδιά τους και κάπως έτσι πρέπει να χειριστούμε κι εμείς το θέμα. Να σεβαστούμε τα παιδιά. Έχουν καταφέρει να κρατήσουν μια ωραία ησυχία όλο αυτό το διάστημα γύρω από αυτό το θέμα. Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία να φτάσουν ως εδώ και ο τρόπος που θα το διαχειριστούν».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ