Τι αποκάλυψε ο Φερεντίνος για τη σχέση του με την Παυλίδου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:18
25/4/2017

Τι αποκάλυψε ο Φερεντίνος για τη σχέση του με την Παυλίδου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

O Xρήστος Φερεντίνος και η Χριστίνα Παυλίδου μπορεί να μην είναι πλέον μαζί αλλά έχουν άψογες σχέσεις και ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τη σχέση του σήμερα με την πρώην σύζυγό του.

 Σγκεκριμένα είπε:

"Μπορώ να σου πω ότι μιλάμε και καθημερινά με τη Σοφία. Όταν έχεις δυο παιδιά υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να μοιραστείς και όταν έχεις ένα τόσο μεγάλο παρελθόν δεν χάνονται αυτά τα πράγματα. Συνεχίζονται με έναν άλλο τρόπο.

Για να κρατήσει ένας γάμος χρειάζεται ένας κοινός συμβιβασμός. Η κλασική μορφή του γάμου έχει χάσει τη δυναμική της. Μπορεί να προχωρήσει ενδεχομένως και με άλλους τρόπους.

Είναι ωραία φάση να είσαι εργένης. Το να μένεις λίγο με τον εαυτό σου και να βλέπεις να κυλάει διαφορετικά ο χρόνος. Βέβαια, δεν έχω δει και μεγάλη διαφορά. Αν σκεφτείς ότι μένουμε ξεχωριστά κατά τα άλλα έχουμε μία πολύ συχνή επαφή και επικοινωνία.

Αναγκάστηκα να κάνω πλύσιμο πιάτων. Είναι το χειρότερό μου. Λίγο στρώσιμο σεντονιών. Τα έχω σε καθημερινή βάση και η ακαταστασία επανέρχεται περισσότερο. Μπαίνεις πάλι στα φοιτητικά χρόνια".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ