Τι απάντησε η Μελίνα Ασλανίδου για τις φωτογραφίες με τον κομμωτή | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:17
14/2/2017

Τι απάντησε η Μελίνα Ασλανίδου για τις φωτογραφίες με τον κομμωτή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μετά τις φωτογραφίες και τα τρυφερά ενσταντανέ της Μελίνας Ασλανίδου με hair stylist από την Κρήτη ήρθαν - όπως ήταν φυσικό - και οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την ερωτική της ζωή. Τι απαντά η ίδια; 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η τραγουδίστρια την προηγούμενη εβδομάδα είχε θεαθεί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι μαζί με τους κουμπάρους της Μελίνας Ιωσήφ Μαρινάκη και Χρύσα Καλπακή και τον κομμωτή Βασίλη Μουντάκη, τον οποίο δεν άφηνε από την αγκαλιλά της. 

Ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" στην κυριολεξία και οι φωτογραφίες της ερωτευμένης Μελίνας έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Και μπορεί η τραγουδίστρια να μην έχει μέχρι τότε η ίδια να μην έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τις φήμες που τους θέλουν μαζί, το ίδιο συνεχίζει να κάνει και μετά τα ντοκουμέντα. 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου από το "Φτιάξε καφέ να στα πω" σχετικά με τις φωτογραφίες η Μελίνα Ασλανίδου αρχικά πάγωσε για να αποφύγει στη συνέχεια με ψυχραιμία ν΄αποφύγει ν΄απαντήσει με την ατάκα:

"Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, με περιμένει ο Μπάμπης ο Στόκας να τραγουδίσουμε τα τραγούδια μας κι είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι εδώ"

Τα τρυφερά ενσταντανέ δεν αφήνουν χώρο παρερμηνείας αλλά όπως φαίνεται η τραγουδίστρια δε θέλει να αναφερθεί σε ζητήματα προσωπικά. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ