Θύμα εκβιασμού η Λίντσεϊ Λόχαν | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:59
23/3/2012

Θύμα εκβιασμού η Λίντσεϊ Λόχαν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Κι άλλα προβλήματα για τη Λίντσεϊ Λόχαν
Κι άλλα προβλήματα για τη Λίντσεϊ Λόχαν

Σε νέους μπελάδες μπλέχτηκε πάλι η ταλαίπωρη ηθοποιός που δεν λέει να βρει στιγμή ηρεμίας…

Πριν από 10 μέρες, η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) κατηγορήθηκε ότι χτύπησε έναν άνθρωπο με την Πόρσε της καθώς έφευγε από κλαμπ όπου είχε περάσει το βράδυ της.

Εκείνη το διέψευσε αλλά εκείνος τώρα επανέρχεται και διεκδικεί ένα τεράστιο ποσό υποστηρίζοντας ότι "έχει στη διάθεσή του βίντεο που το αποδεικνύει".

Σύμφωνα με το δίκτυο ΤΜΖ, o περί ου ο λόγος λέγεται Θάερ Καμάλ (Thaer Kamal) και ο δικηγόρος του έχει ήδη επικοινωνήσει με τη δικηγόρο της ηθοποιού, εκβιάζοντάς την –στην ουσία- για να μην παραδώσει το υλικό από κάμερα ασφάλειας που υποστηρίζει τη θέση του.

Πηγές του δικτύου αναφέρουν ότι ο Καμάλ μέχρι στιγμής έχει αποφύγει την ανάκριση από την αστυνομία, προφανώς περιμένοντας να δει αν πάρει τα χρήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην ταινία φαίνεται ξεκάθαρα η Λίντσεϊ να βγαίνει από τη θέση του οδηγού –μετά το περιστατικό- και τρεκλίζοντας να πάει σε αυτή του συνοδηγού, λίγο πριν τελικά απομακρυνθεί με ταχύτητα.

Όσο για το τελεσίγραφο του εκβιασμού; Λέγεται ότι η Λόχαν έχει διορία μέχρι σήμερα το βράδυ να αποφασίσει αν δώσει τα χρήματα ή όχι. Αλλιώς θα πρέπει χωρίς αμφιβολία να ετοιμάζεται για έναν νέο γύρο δικαστικής μάχης. Λες και δεν της έφταναν όλες οι προηγούμενες…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ