Θεοφάνους: Είμαι απαράδεκτος | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:58
27/10/2014

Θεοφάνους: "Είμαι απαράδεκτος"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

O Γιώργος Θεοφάνους, μίλησε στο  «Joy it’s inside you» για το πόσο διαφορετικός είναι από το από το «X Factor» μέχρι τώρα, ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή. 

«Η τηλεόραση ήταν για μένα πάρα πολύ δύσκολο πράγμα στην αρχή. Καταρχήν αρνιόμουν συνεχώς, επανειλημμένα μέχρι να φτάσω να αποδεχτώ την πρόταση για να κάνω το “X Factor” τότε, το 2008. Ήταν πολύ δύσκολο πράγμα για εμένα και τον πρώτο χρόνο δεν μπόρεσα καθόλου να το διαχειριστώ. Δηλαδή βλέπω τον εαυτό μου τώρα στο διαδίκτυο, με βρίζω, δηλαδή, είμαι απαράδεκτος. Τώρα που κάνω αυτό το παιδικό talent show με τα παιδιά είμαι πιο πολύ στα νερά μου. Νιώθω ότι είμαι εκεί που μου αρέσει να είμαι», δήλωσε. 

Και συνέχισε: «Όταν ξεκίνησα να γράφω και λίγο πριν πάω για σπουδές ακόμα στην Αμερική, δοκίμασα να κάνω και τον τραγουδιστή και όταν ήρθα εδώ δοκίμασα και αυτό. Μα δεν μπορούσα να επιβιώσω αλλιώς. Όταν ήρθαμε εδώ με την πρώην γυναίκα μου, δεν είχαμε χρήματα να πάρουμε ούτε πάπλωμα, ευτυχώς που ήταν καλοκαίρι, είχαμε μόνο σεντόνια. Αλλά τα έφερε και η τύχη και η πολύ δουλειά σιγά σιγά τα πράγματα».

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ