Θέλξη: Η σέξι φωτογράφηση πριν γίνει μανούλα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:49
19/2/2014

Θέλξη: Η σέξι φωτογράφηση πριν γίνει μανούλα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε δύο μήνες από τώρα, η Θέλξη θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με γνωστό επιχειρηματία.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Και μπορεί να μάθαμε σχετικά αργά για την εγκυμοσύνη της αοιδού, αφού τον τελευταίο καιρό έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, η Θέλξη μάς ανταμοίβει με μία ιδιαίτερα σέξι φωτογράφηση σε προχωρημένη εγκυμοσύνη,  την οποία συνοδεύει με μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

"Σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιούσα την εγκυμοσύνη μου για προβολή όπως ποτέ δεν έχω προβάλει την προσωπική μου ζωή. Αναγκάστηκα να το κάνω όμως τώρα γιατί γράφτηκαν και αναπαράχθηκαν διάφορες ανακρίβειες από ανθρώπους που δεν σεβάστηκαν το γεγονός πως δεν ήμουν έτοιμη να ανακοινώσω το οτιδήποτε" δηλώνει αρχικά.

Και συνεχίζει μιλώντας για το σύντροφό της, Παύλο Γιαβή. ""Δεν πιστεύω στον κεραυνοβόλο έρωτα ούτε στον έρωτα με την πρώτη ματιά. Τουλάχιστον εμένα δεν μου έχει τύχει. Πιστεύω στον έρωτα. Ο Παύλος με κέρδισε στην πορεία", αποκάλυψε.

Παραδέχτηκε ακόμη ότι πάντα ήθελε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, ενώ θέλει να αποκτήσει πολλά παιδιά. "Πάντα λάτρευα τα παιδιά. Από μικρό κοριτσάκι με γοήτευαν και ήθελα να πηγαίνω σε σπίτια που είχαν μωρά και να παίζω μαζί τους".

Πηγή: Hello 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ