Θαυμαστής έκανε κόλαση τη ζωή διάσημου μοντέλου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
0:07
30/11/2011

Θαυμαστής έκανε κόλαση τη ζωή διάσημου μοντέλου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έναν εφιάλτη ζούσε επί ένα χρόνο διάσημο μοντέλο, από τα πρώτα ονόματα της ελληνικής πασαρέλας. Ένας ερωτοχτυπημένος θαυμαστής είχε γίνει η σκιά της, στοιχειώνοντας την καθημερινότητα της 26χρονης καλλονής.

Έναν εφιάλτη ζούσε επί ένα χρόνο διάσημο μοντέλο, από τα πρώτα ονόματα της ελληνικής πασαρέλας. Ένας ερωτοχτυπημένος θαυμαστής είχε γίνει η σκιά της, στοιχειώνοντας την καθημερινότητα της 26χρονης καλλονής.  Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ο άνδρας την ενοχλούσε συνέχεια με το μοντέλο να φοβάται ακόμη και για την ίδια του τη ζωή.

Και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο κι άρχισε να χάνεται ο έλεγχος,  απευθύνθηκε σε γνωστό ιδιωτικό ερευνητή ζητώντας του να την προστατεύσει. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες ο θαυμαστής έφτασε μέχρι το μπαλκόνι του διάσημου μοντέλου και της άρπαξε τα εσώρουχα.

Ευτυχώς για την 26χρονη κοπέλα, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ κατάφερε να τον ανακαλύψει κι έτσι να λάβει τέλος ο εφιάλτης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ερωτοχτυπημένος άνδρας είναι οικογενειάρχης και διαμένει στην Αγία Παρασκευή. Πάντως, ζήτησε από το μοντέλο και ζήτησε η ιστορία να μην φτάσει στην αστυνομία. Η 26χρονη καλλονή αν και ήθελε να κάνει μήνυση και η ιστορία να ακολουθήσει την δικαστική οδό, άλλαξε γνώμη κι έδωσε... άφεση αμαρτιών στον τολμηρό κι επίμονο θαυμαστή, που όμως της έκανε κόλαση τη ζωή.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ