Θα θέλαμε να ήμασταν δίπλα στον Γρηγόρη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:42
31/1/2008

Θα θέλαμε να ήμασταν δίπλα στον Γρηγόρη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τις τελευταίες ημέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία μας έφτασαν δύο πολύ συγκεκριμένα ονόματα που ακούγεται ότι θα δώσουν μια πνοή ανανέωσης στον «Όμορφο κόσμο» του Γρηγόρη, που τους τελευταίους μήνες δεν λέει να πάρει την ανιούσα στους πίνακες της ΑGΒ.

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη


Τις τελευταίες ημέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία μας έφτασαν δύο πολύ συγκεκριμένα ονόματα που ακούγεται ότι θα δώσουν μια πνοή ανανέωσης στον «Όμορφο κόσμο» του Γρηγόρη, που τους τελευταίους μήνες δεν λέει να πάρει την ανιούσα στους πίνακες της ΑGΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η Ελένη Φιλίνη και η Βάσια Τριφύλλη καλούνται να αναπτερώσουν το πεσμένο ηθικό του Γρηγόρη. Και οι δύο είναι πολύ αγαπητές στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης και έχουν πιστούς θαυμαστές, που τις ακολουθούν και ελπίζουν στο κανάλι της Μεσογείων ότι θα τις ακολουθήσουν και στο νέο τους ξεκίνημα. Τι απαντάνε οι ίδιες, όμως, για όλα αυτά;

Η Βάσια Τριφύλλη, παρόλο που έχει ενημερωθεί γι αυτήν τη φημολογία, δεν έχει λάβει ακόμη επίσημη πρόταση: «Θα μου άρεσε πάρα πολύ να βρεθώ στην πρωινή εκπομπή του Mega. Νομίζω ότι είναι στο στυλ μου και πιστεύω ότι θα είχε πολλή πλάκα. Είμαι άνθρωπος της κουβέντας και της παρέας, και νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα έβγαινε πολύ καλό».

Τι θεωρείτε ότι λείπει από τα πρωινά όπως τα βλέπουμε σήμερα;

«Χαίρομαι να βλέπω ωραία κορίτσια ως παρουσιάστριες και στην ομάδα των πρωινών. Αλλά θα πρέπει να ξέρουν οι υπεύθυνοι ότι ακόμη πιο ωραίο είναι όταν έχεις μια ωραία γυναίκα που ξέρει να μιλάει και να κρατάει τους τηλεθεατές».

Και η Ελένη Φιλίνη μάς απάντησε στο ίδιο κλίμα, ενώ δεν κρύβει την επιθυμία της να μπει στον «Όμορφο κόσμο», αφού θα της δώσει την ευκαιρία να κάνει κάτι διαφορετικό: «Θα το θελα πάρα πολύ να είμαι δίπλα στον Γρηγόρη. Για μένα είναι πολύ γλυκός και με θετική ενέργεια. Θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω στο πρωινό. Θα είναι η πρώτη μου φορά στο ρόλο της παρουσίασης, αλλά με κεντρίζει πολύ η ιδέα. Μου ακούγεται σούπερ. Όλα αυτά όμως τα συζητάμε θεωρητικά, αφού καμία πρόταση δεν έχει έρθει ακόμη από επίσημα χείλη».

Εν αναμονή εξελίξεων, λοιπόν, για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Mega. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, παραιτήθηκε και η Κατερίνα Μπούσιου, αρχισυντάκτρια του πρωινού. Παράλληλα, πάντως, συζητιέται έντονα ότι θα έχουμε και άλλες αποχωρήσεις από την ομάδα του «Όμορφου κόσμου», οι οποίες θα αφορούν και πρόσωπα προβεβλημένα, που στέκουν σήμερα και ως συμπαρουσιαστές του Γρηγόρη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ