Θα πάθεις πλάκα: Δες πόσο αδυνάτισε η Ζουμπουλία! [photos] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:38
18/12/2015

Θα πάθεις πλάκα: Δες πόσο αδυνάτισε η "Ζουμπουλία"! [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Απόλυτα συμβιβασμένη με τη μοναξιά της είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, η οποία πλέον ζει μόνη στο σπίτι, αφού η μοναχοκόρη της, Μαρία έχει εδώ και καιρό "ανοίξει" τα φτερά της. 

Και η λατρεμένη "Ζουμπουλία" απολαμβάνει τη μοναξιά, νιώθει καλά με τον εαυτό της, ενώ βρίσκεται και στην καλύτερη φάση της ζωής της. Έχοντας χάσει αρκετά κιλά, η ηθοποιός ειναι πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ και πραγματικά μάς εξέπληξε η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της, όταν την είδαμε να ποζάρει στο περιοδικό Omikron.

 

Η Κωνσταντινίδη, μεταξύ άλλων, μίλησε στο περιοδικό και για τον πρώην σύζυγό της, Ταξιάρχη Χάνο με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια. 


«Μεγάλη συνάντηση ζωής για εμένα ήταν ο Ταξιάρχης. Δεν με καθόρισε μόνο ως άνθρωπο αλλά και ως ηθοποιό. Με βοήθησε να διαμορφωθώ. Συζητούσαμε ώρες ολόκληρες. Οι άνθρωποι ξεχνάμε όμως. Όταν χωρίζουμε, ξεχνάμε τι μας ένωσε με τον άλλο. Μας ένωσε μεγάλη αγάπη, μεγάλος έρωτας, μεγάλο… νοιάξιμο. Έχουμε κι ένα παιδί μαζί. Γι’ αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε. Προσπαθώ πάντα να ξαναθυμηθώ τι αγάπησα σ’ αυτόν. Και μπορώ να πω ότι τώρα αγαπώ πιο πολύ αυτά που με έκαναν να τον ξεχωρίσω τότε. Θα είναι πάντα η οικογένειά μου. Ακόμη και τώρα που μπορεί να κάνει άλλη οικογένεια. Δεν παύει να είναι και δική μου. Με νοιάζεται και τον νοιάζομαι», εξήγησε χαρακτηριστικά. 

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ