Θα μας κουφάνει η Καμηλά με τις ανασφάλειες της! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:59
29/4/2015

Θα μας κουφάνει η Καμηλά με τις ανασφάλειες της!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Αλέκα Καμηλά είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα, με απίστευτες αναλογίες κι ένα κορμί που δε σου κάνει ότι έχει τρεις γέννες στο ενεργητικό της. 

Ωστόσο, η παρουσιάστρια παραδέχεται ότι είναι ανασφαλής με την εμφάνιση της από μικρό παιδί και την ακούς εσύ και σου έρχεται να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο. Μα πόσα θέλει η Αλέκα για να μα τρελάνει;

 

«Είμαι ανασφαλής και δεν το λέω για να προκαλέσω εντυπώσεις. Έχω ένα πρόβλημα με τον εαυτό μου, από τα παιδικά μου χρόνια και δεν κάνω κομπλεξισμούς. Δεν θα ήθελα, βέβαια, κάτι διαφορετικό πάνω μου. Η αληθινή ομορφιά κρύβεται στην αυτοπεποίθηση και όχι στις αναλογίες. Το μαγικό είναι να συντονίσεις το τι παίρνεις από τους άλλους, τι δείχνει ο καθρέφτης και τι αισθάνεσαι» παραδέχεται στο περιοδικό You.

 

Και συνεχίζει, αναφερόμενη στο πέρασμα του χρόνου σε συνάρτηση με το σώμα της. «Μετά από κάποια χρόνια καταλαβαίνεις ότι το καλό σώμα θέλει θυσίες. Ομολογώ ότι έχω μπει στη διαδικασία να σκέφτομαι ότι από εδώ και πέρα πρέπει να προσέχω, και κυρίως την ποιότητα του φαγητού. Δεν τρώω πλέον τόσο «βρώμικο», γιατί παλιότερα έτρωγα πάρα πολύ» εξηγεί.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ