Θα ανατριχιάσετε - Ο Φασουλής μεταμορφώθηκε σε Αριστοτέλη Ωνάση και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό! [Φωτογραφία] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:30
9/5/2019

Θα ανατριχιάσετε - Ο Φασουλής μεταμορφώθηκε σε Αριστοτέλη Ωνάση και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό! [Φωτογραφία]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η πολυσυζητημένη παράσταση «Ωνάσης - «Τα θέλω Όλα» έρχεται τον Οκτώβριο στο Θέατρο Παλλάς και όπως είναι αναμενόμενο θα αποτελέσει ένα από τα δυνατά χαρτιά του Χειμώνα. 

Ο εμπειρότατος Σταμάτης Φασουλής ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι στο ρόλο του μεγιστάνα, σκηνοθετώντας ένα πρωτότυπο έργο με θέμα τη ζωή του Έλληνα που σφράγισε με την διεθνή του πορεία το 2ο μισό του 20ου αιώνα, του Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο δημιουργός που επίσης υπογράφει την υπερπαραγωγή που ετοιμάζουν πυρετωδώς οι θεατρικές σκηνές, αφέθηκε στα χέρια του Αχιλλέα Χαρίτου για τη μεταμόρφωση του που ομολογουμένως όπως θα δείτε παρακάτω, είναι εντυπωσιακή. 

Δείτε ακόμη: Η Άννα και η Μαρία από το «Νησί» συναντήθηκαν ξανά μετά από 9 χρόνια! [Βίντεο]

Δείτε το αποτέλεσμα: 

Η παράσταση «Ωνάσης – Τα θέλω Όλα», θα αποτυπώσει θεατρικά την προσωπικότητα και τη δράση ενός ανθρώπου που αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς του επιχειρείν και έζησε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού, την Τζάκι Κένεντι και την Μαρία Κάλλας.

Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 30 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, δεν θα αποτελέσει μια απλή εξιστόρηση των γεγονότων, αλλά μια θεατρική απόδοση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου, δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση.

Γιώργος Μουλάς

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ