Τέτα Καμπουρέλη: Η δημόσια συγγνώμη από τον Νίκο Κοκλώνη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:40
7/5/2021

Τέτα Καμπουρέλη: Η δημόσια συγγνώμη από τον Νίκο Κοκλώνη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η αισθητικός εξηγεί τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στην ίδια και τον παραγωγό 

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η Τέτα Καμπουρέλη από τον Νίκο Κοκλώνη σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ, μιλώντας επίσης για τη σύλληψη του συζύγου της σχετικά με το ριφιφί των θυρίδων τράπεζας του Ψυχικού.

Σάββας Πούμπουρας: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο και η τοποθέτηση του

 

Πριν μερικές εβδομάδες, είχαν δημοσιευτεί τα μηνύματα της αισθητικού με τον παραγωγό, μέσω από τα οποία του ζητούσε χρήματα για πρωτοσέλιδο περιοδικού που αναφερόταν στο όνομά της.

Όταν ρωτήθηκε πώς βίωσε τα πρώτα 24ωρα μετά τη σύλληψη του συζύγου της, εκείνη είπε: "Ο Βασίλης βγήκε να αγοράσει γιαούρτια για το σπίτι και δεν επέστρεψε ποτέ… Εξαφανίστηκε. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσα πράγματα πέρασαν από το μυαλό μου εκείνο το πρωινό. Θέλησα αμέσως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισής του. Ο λόγος της σύλληψής του μου φάνηκε αστείος, γιατί ο Βασίλης είναι ανίκανος να κάνει οποιαδήποτε χειρονακτική δουλειά που θα απαιτούσε κάποια δεξιότητα".

Μαίρη Μηλιαρέση: «Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα...»

 

Σε ερώτηση αν γνώριζε ότι ο σύζυγός της διατηρούσε στενή σχέση με μια γυναίκα που γνώριζες και εκείνη προσωπικά και η οποία κατέθεσε ότι σκόπευαν να αγοράσουν σπίτι μαζί, απάντησε: "Δεν γνώριζα απολύτως τίποτα και δεν είχα υποψιαστεί το παραμικρό. Το έμαθα από την αστυνομία όταν με κάλεσαν για κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Έκπληκτη έμαθα τη σχέση που αυτή η γυναίκα είχε με τον σύζυγό μου. Σοκαρίστηκα. Παρ’ όλα αυτά, αυτό που ζούμε τώρα είναι πολύ πιο σοβαρό και στηρίζω τον αγώνα του Βασίλη για αθώωση".

Σχετικά με την κόντα της με τον Νίκο Κοκλώνη, η ίδια είπε: "Μια παρεξήγηση ήταν, που εν μέρει προκλήθηκε από την ένταση των ημερών. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα τόσο ως επαγγελματία, όσο και ως άνθρωπο. Σε καμία περίπτωση δεν είχα κακή πρόθεση. Το μήνυμα το έστειλα πάνω στην ένταση της στιγμής και ενώ ήθελα να καταλάβει ότι είμαι ενοχλημένη για το σποτ που κυκλοφορούσε, το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήταν. Ευτυχώς όμως, συναντηθήκαμε, μιλήσαμε και τα λύσαμε όλα".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ