Τέρης Χρυσός: Τι αποκάλυψε στο Θέμο για τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:16
22/3/2016

Τέρης Χρυσός: Τι αποκάλυψε στο Θέμο για τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Τέρης Χρυσός βρέθηκε καλεσμένος στο Όλα Πρώτη Φορά του Θέμου Αναστασιάδη και μίλησε για τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

 

Θα απαντήσω και θα ξεδιαλύνω για πάντα αυτό το θέμα στις 8 Απριλίου, όπου θα κάνω μια συναυλία στο Vinyl Attack Party με τον Άγγελο Πυριόχο. Εκεί θα αποκαλύψω όλη την αλήθεια! 8 Απριλίου! Μέχρι εδώ. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. 8 Απριλίου, όποιος έχει περιέργεια να μάθει τι θα πω, θα τον παρακαλούσα να έρθει»!

Εν το μεταξύ, ο 78χρονος Τέρης Χρυσός 'εριξε το μπαλάκι στον Κυριάκο αυτή τη φορά, για τη φημολογία που κυκλοφορεί πως είναι γιος του:

«Αυτό το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Έχω βγει κατ' επανάληψη, έχω μιλήσει, έχω πει, έχω φωνάξει... πρωτοσέλιδα, τηλεοράσεις κλπ.

Θα ήθελα να πω κάτι, όμως. Γιατί δεν ρωτάνε οι δημοσιογράφοι τον ίδιο τον Κυριάκο, μια φορά εκεί που του παίρνουν συνέντευξη; Εμένα με έχουν ρωτήσει».

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ