Τέρη Χρυσός: Απαντά αν είναι πατέρας πασίγνωστου πολιτικού | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:12
5/2/2014

Τέρη Χρυσός: Απαντά αν είναι πατέρας πασίγνωστου πολιτικού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εδώ και πολλά χρόνια κυκλοφορεί ένας αστικός μύθος, που θέλει τον Τέρη Χρυσό να είναι ο πατέρας πασίγνωστου πολιτικού, γόνου μεγάλης πολιτικής οικογένειας.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Μάλιστα, πριν χρόνια "λάδι" τη φωτιά είχε ρίξει ο Τζίμης Πανούσης, όταν σε νούμερο στην επιθεωρησή του είχε πει ότι εκτός από τον Πασχάλη, έχει "εξώγαμο" και ο Χρυσός και αναφέρθηκε στο όνομα του εν λόγω πολιτικού. Και οι λάτρεις τέτοιων θεωρειών, άλλο που δεν ήθελαν για να συνεχίσουν να συζητάνε στα διάφορα "πηγαδάκια" τους... δράκους.

Τώρα, ο Χρυσός μιλά για το μύθο αυτό και απαντά για πρώτη φορά στη φήμη, αν είναι ο πατέρας του συγκεκριμένου πολιτικού.

«Υπάρχουν σήμερα κάποιοι οι οποίοι διατείνονται ότι είμαι πατέρας ενός πολιτικού. Αυτά είναι βλακείες, είναι φαντασία. Ο Τζίμης Πανούσης σε κάποιο show που έκανε, είπε αυτή την κουβέντα ότι «δεν είναι μόνο ο Πασχάλης που έχει εξώγαμο παιδί, αλλά είναι και ο Τέρης Χρυσός ο οποίος έχει αυτό κι αυτό κι αυτό... Το θεωρώ πολύ κουτό επειδή έχω τρομερή ομοιότητα με αυτόν τον πολιτικό με ενοχλεί γιατί δεν γίνομαι πειστικός. Μου λένε κάποιοι: «Μα δεν μπορεί, είσαι ίδιος»! Φυσικά και παρατηρώ την ομοιότητα, αλλά αυτό είναι τυχαίο" σχολίασε στην κάμερα του Πρωινού.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ