Τέρι Χάτσερ: Με βίασε ο θείος μου στα 7 | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:38
27/11/2014

Τέρι Χάτσερ: "Με βίασε ο θείος μου στα 7"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ακόμη μια συγκλονιστική μαρτυρία διασήμου που υπέστη σεξουαλική κακοποίηση και μάλιστα σε πολύ τρυφερή ηλικία από συγγενή. Θύμα μία από τις "Νοικοκυρές σε Απόγνωση".

Η Τέρι Χάτσερ (Teri Hatcher) έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της "Λόις" στην τηλεοπτική μεταφορά του Σούπερμαν τη δεκαετία του '90 και η καριέρα της απογειώθηκε λίγα χρόνια αργότερα μέσα από την τηλεόραση και πάλι και τις δημοφιλείς "Νοικοκυρές σε Απόγνωση".

49 χρονών σήμερα, η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να βγάλει από μέσα της ένα απίστευτο μυστικό, ένα βάρος που κουβαλούσε, μαζί με όλες τις πληγές που της είχε αφήσει, σχεδόν σε όλη τη ζωή της.

Πριν από 42 χρόνια βίωσε την απάνθρωπη πράξη του βιασμού. Και μάλιστα από τον θείο της. Ήταν μόλις 7 ετών.

Η Χάτσερ έκανε τη συγκλονιστική αποκάλυψη στο πλαίσιο ενός Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Μέρας για την Εξάλειψη της Βίας Ενάντια στις Γυναίκες.

Θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες να μιλήσουν για ανάλογες εμπειρίες αν έχουν και να κάνει ταυτόχρονα έκκληση ώστε τα φαινόμενα να εκλείψουν, η Τέρι αφηγήθηκε την εμπειρία της και στο τέλος -παρότι είχε υποσχεθεί στον εαυτό της ότι θα έκανε τα πάντα για να το αποφύγει- δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

"Για πολλά χρόνια δεν μιλούσα γιατί πίστευα ότι ότι ήταν δικό μου λάθος. Μέχρι τη στιγμή που η βία δεν θα είναι μέρος στη ζωή καμιάς γυναίκας, η σιωπή δεν θα ανήκει στη δική μου", είπε μεταξύ άλλων η Τέρι Χάτσερ. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε απόσπασμα του βίντεο.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ