Τελικά όντως θα το πάρει το κορίτσι ο Μπραντ! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:03
24/2/2012

Τελικά όντως θα το πάρει το κορίτσι ο Μπραντ!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Θα φάμε κουφέτα τελικά από τους Μπραντζελίνα
Θα φάμε κουφέτα τελικά από τους Μπραντζελίνα

Το είπαν και φαίνεται ότι θα το κάνουν τελικά! Οι Μπραντζελίνα (Brangelina) θα παντρευτούν και μάλιστα σύντομα.

Φυσικά η είδηση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά μάλλον είναι ζήτημα χρόνου καθώς τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) μίλησε ανοιχτά για το θέμα του γάμου αποκαλύπτοντας πρώτη φορά ότι παρά την επί χρόνια αντίθετη θέση τους, εκείνος και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) θα ήθελαν πολύ να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

 
Οι διάσημοι πολύτεκνοι γονείς έχουν επανειλημμένα μιλήσει για την πίεση που δέχονται από τα έξι παιδιά τους για γάμο, αλλά πρώτη φορά ομολόγησαν ότι το θέλουν πραγματικά και οι δύο.

Και αυτή τη φορά δεν έμειναν στα λόγια.

Αεροφωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα από το κτήμα των Μπραντζελίνα τη Νότια Γαλλία φανερώνουν «ύποπτα»  κατασκευαστικά έργα που εξελίσσονται πυρετωδώς τις τελευταίες μέρες και μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνουν…

Στο πίσω μέρος του κτήματος και δίπλα σε ένα εκκλησάκι, χτίζεται ένα τεράστιο υπόστεγο που μοιάζει με αίθουσας δεξιώσεων, όπου λέγεται ότι ο Μπραντ και η Αντζελίνα θα γίνουν και επίσημα ζευγάρι.

Στόχος των εργασιών; Ο χώρος να είναι έτοιμος μέχρι τον Σεπτέμβριο. Τότε λένε ότι θα έχουμε το μεγάλο γεγονός.

Αυτό είναι το σπίτι των Μπραντζελίνα στην εξοχή της Γαλλίας. Το λευκό κομμάτι που φαίνεται πίσω δεξιά είναι το τεράστιο υπόστεγο που χτίζεται αυτές τις μέρες δίπλα σε ένα εκκλησάκι. Πρόσω ολοταχώς για τον γάμο...
Αυτό είναι το σπίτι των Μπραντζελίνα στην εξοχή της Γαλλίας. Το λευκό κομμάτι που φαίνεται πίσω δεξιά είναι το τεράστιο υπόστεγο που χτίζεται αυτές τις μέρες δίπλα σε ένα εκκλησάκι. Πρόσω ολοταχώς για

Πληροφορίες θέλουν την Αντζελίνα και τον Μπραντ να έχουν ήδη επισκεφτεί τον πύργο δύο φορές για να ελέγξουν την κατάσταση και να έχουν φύγει ικανοποιημένοι.

Κατά τα άλλα η Άντζι εμφανίζει σε λίγες μέρες μια νέα συνεργασία-έκπληξη με τον πρώην σύζυγό της, Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton).

Επιμέλεια: Ζωη Κίττα

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ