Τάμτα: Γιατί μπαινοβγαίνει στη φυλακή; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:29
1/2/2012

Τάμτα: Γιατί μπαινοβγαίνει στη φυλακή;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είναι όμορφη, σέξι, πολυτάλαντη και δημοφιλής τραγουδίστρια. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που περνάει το κατώφλι των φυλακών. Ο λόγος για την Τάμτα, η οποία επισκέπτεται τον αδελφό της, που έχει φυλακιστεί

Είναι όμορφη, σέξι, πολυτάλαντη και δημοφιλής τραγουδίστρια. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που περνάει το κατώφλι των φυλακών. Ο λόγος για την Τάμτα, η οποία επισκέπτεται τον αδελφό της, που έχει φυλακιστεί για ληστεία σε σούπερ μάρκετ. Εξάλλου, πριν τρία χρόνια, οπότε κι έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψης του 22χρονου, ήτο ένα σοκ τόσο για την τραγουδίστρια και την οικογένεια της, όσο και για τον καλλιτεχνικό χώρο.

 

Η Τάμτα, όμως στάθηκε στο πλευρό του αδελφού της, ενώ προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην ιστορία. Εξάλλου, μπορεί η ίδια να είναι εκτεθειμένη στα φώτα της δημοσιότητας, όμως την οικογένεια της την προστατεύει από αυτά. Ο 22χρονος δικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης και μέχρι σήμερα έχει εκτίσει τα τρία. Και όλα αυτά τα χρόνια η αοιδός έχει δώσει μεγάλο αγώνα και με την οικογένεια της έχουν ασκήσει έφεση για να βγει νωρίτερα από τη φυλακή.

 

Και μπορεί το πρόγραμμά της να είναι φορτωμένο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως, δε ξεχνά τον αδελφό της. Και με κάθε ευκαιρία τον επισκέπτεται στις φυλακές. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουν δει να περνά το κατώφλι τους και να βρίσκεται κοντά του.

 

Πηγή Ciao 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ