«Τα χρέη είναι χειρότερα από την αρρώστια» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
0:33
21/1/2011

«Τα χρέη είναι χειρότερα από την αρρώστια»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Νέα περιπέτεια για τη Μαρία Ιωαννίδου. Λίγους μόνο μήνες μετά τη μάχη της με τον καρκίνο η ηθοποιός κινδύνεψε να χάσει το σπίτι της. Κάτι που, όπως εξομολογείται στο ΛΟΙΠΟΝ, της προκάλεσε μεγάλο σοκ, καθώς κατάφερε να ρυθμίσει το χρέος κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Νέα περιπέτεια για τη Μαρία Ιωαννίδου. Λίγους μόνο μήνες μετά τη μάχη της με τον καρκίνο η ηθοποιός κινδύνεψε να χάσει το σπίτι της. Κάτι που, όπως εξομολογείται στο ΛΟΙΠΟΝ, της προκάλεσε μεγάλο σοκ, καθώς κατάφερε να ρυθμίσει το χρέος κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Πέρασα και περνάω μια μεγάλη οικονομική περιπέτεια. Εξαιτίας τραγικών λαθών κάποιων υπαλλήλων και κάποιων προσώπων από το περιβάλλον μου, δημιουργήθηκε πρόβλημα με τη σχολή, με αποτέλεσμα να κινδυνέψω να χάσω το σπίτι μου. Ο νέος αυτός γολγοθάς ξεκίνησε πριν από δύο μήνες. Κάποια χρήματα που ήταν για τη σχολή, προσωπική μου περιουσία, τοποθετήθηκαν αλλού. Πού; Σε ένα ομόλογο, που σήμερα έχει μηδενική αξία. Φταίω βέβαια κι εγώ, που άκουσα κάποια πρόσωπα, αλλά φταίνε και αυτά, που δεν με προστάτεψαν. Σήμερα, φυσικά, τους έχω απομακρύνει από δίπλα μου. Ακολούθησα μια πολύ κακή συμβουλή, με αποτέλεσμα να έρθουν τα πάνω κάτω. Τα χρέη τελικά είναι χειρότερα από την ασθένεια που πέρασα».

Όσο για το ποιοι βρέθηκαν αυτή τη φορά στο πλευρό της; «Οικονομικοί σύμβουλοι, λογιστές και φυσικά ο σύντροφός μου, ο Δημήτρης». Τη ρωτήσαμε εάν για το οικονομικό πρόβλημα ήταν ενήμερη η Ναταλία Γερμανού. «Όχι, δεν θέλω να τη φορτώνω με προβλήματα, η Ναταλία το μαθαίνει από εσάς». Ευτυχώς, βέβαια, για τη Μαρία Ιωαννίδου έγινε διακανονισμός με τις τράπεζες και πλέον το σπίτι της δεν κινδυνεύει.

«Έδιωξα κλωτσηδόν τον καρκίνο»
Τα καλύτερα νέα βέβαια είναι ότι η ηθοποιός και χορογράφος βρίσκεται στην τελευταία φάση της θεραπείας της. «Έχω έναν ακόμη μήνα με ακτινοθεραπείες, αλλά πηγαίνω κανονικά στη σχολή. Τον έδιωξα κλωτσηδόν τον καρκίνο».

«Άξιζα να είμαι στο "Dancing"»

Όσο για το «Dancing with the Stars 2»; Το τηλέφωνό της δεν έχει χτυπήσει ακόμη... «Είχαμε μιλήσει με τον Γιάννη Λάτσιο και περίμενα ένα τηλέφωνό του. Είπαμε ότι θα τα πούμε, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχουμε πει. Είχα κάποιες ελπίδες, που μάλλον διαψεύδονται... Νιώθω πικρία. Όταν μίλησα με τον κ. Λάτσιο, δεν μου υποσχέθηκε βέβαια τίποτα, αλλά μου έδωσε κάποιες ελπίδες. Πιστεύω πως άξιζα να είμαι στην κριτική επιτροπή του "Dancing with the Stars 2". Αγαπάω πολύ το χορό και έχω δώσει την ψυχή μου όλα αυτά τα χρόνια στη σχολή. Κάποιες τέτοιες περιπτώσεις καλλιτεχνών νομίζω πως πρέπει να τις τιμούμε».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ