Τα λιτά Χριστούγεννα των Μπραντζελίνα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:57
16/12/2008

Τα λιτά Χριστούγεννα των "Μπραντζελίνα"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Το καλύτερο μ' αυτό το ζευγάρι είναι ότι δεν έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα.
Το καλύτερο μ' αυτό το ζευγάρι είναι ότι δεν έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα.
Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί μπορεί να είναι ένα από τα πλούσια ζευγάρια του κόσμου, αλλά δεν ξοδεύουν μια περιουσία σε χριστουγεννιάτικα δώρα.

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί μπορεί να είναι ένα από τα πλούσια ζευγάρια του κόσμου, αλλά αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, δεν ξοδεύουν μια περιουσία σε χριστουγεννιάτικα δώρα.

Το ζεύγος "Μπραντζελίνα" φωτογραφίζεται στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους για γνωστό Αμερικάνικο περιοδικό και αποκαλύπτει πώς θα περάσει τα Χριστούγεννα με τα έξι παιδιά του.

"Μας αρέσει να ανταλλάσουμε δώρα, αλλά αποφεύγουμε τα ακριβά και επώνυμα που δεν μας προσφέρουν καμία ιδιαίτερη ικανοποίηση", δηλώνει ο Μπραντ στη σχετική συνέντευξη. Καθώς φαίνεται ο δημοφιλής σταρ δεν θέλει να διαφοροποιηθεί από τους περισσότερους Αμερικάνους που πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Συνεχίζοντας αποκαλύπτει ότι και οι δύο φροντίζουν να μην κακομαθαίνουν τα παιδιά τους: "Δεν ζητάνε μεγάλα δώρα, ίσως γιατί δεν βλέπουν πολλά κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση όπου τα παιδιά κατακλύζονται με διαφημίσεις παιχνιδιών κάθε είδους, χωρίς οι διαφημιστές να υπολογίζουν την τσέπη των γονιών. Τα παιδιά συνήθως ζητάνε για δώρα αυτά που βλέπουν στην τηλεόραση, η οποία συνέχεια τους τα υπενθυμίζει. Οι διαφημίσεις είναι ένας είδος πλύσης εγκεφάλου. Γι΄αυτό και εμείς προς το παρόν δεν τα αφήνουμε να χαζεύουν με τις ώρες ώρες μπροστά στην όθονη.

Αγοράζουμε όσο πιο φθηνά δώρα γίνεται σε όλους. Γιατί ο κανόνας είναι να διαλέγουμε με βάση τη φαντασία και όχι το χρήμα. Προτιμάμε να ξοδεύουμε περισσότερο χρόνο στην επιλογή τους, παρά χρήματα!

Έτσι, όταν έρχεται η ώρα να ανοίξουμε τα πακέτα γίνεται χαμός... Περνάμε πολύ ωραία γιατί γελάμε με τις αντιδράσεις τους αλλά και τις εκπλήξεις που μας έχουν ετοιμάσει τα ίδια τα παιδιά"!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ