Τα ερωτικά τρίγωνα είναι γοητευτικά για το κοινό | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:32
6/4/2015

"Τα ερωτικά τρίγωνα είναι γοητευτικά για το κοινό"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο νεαρός πρωταγωνιστής της «Δικαίωσης» μιλά για το ντεμπούτο του στην τηλεόραση, την εξέλιξη της σχέσης του Χρήστου με τη Μυρτώ, και λέει πώς θα ήθελε να γραφτεί το φινάλε της

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Κλήθηκες να υποδυθείς πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή σειρά του Mega «Δικαίωση» χωρίς προηγουμένως να σε έχουμε δει στη μικρή οθόνη. Σου δημιούργησε άγχος το γεγονός αυτό;

Ναι, ο βασικός λόγος ήταν ότι έπρεπε να εξοικειωθώ με την τεχνική της κάμερας και της τηλεόρασης. Ενα μέσο το οποίο δεν το γνώριζα, καθώς μέχρι τότε και από το 2009 οπότε τελείωσα τη σχολή μου, τη Δραματική του Κρατικού Θεάτρου, έκανα θέατρο. Επρεπε, λοιπόν, να οργανώσω το παίξιμό μου με βάση την κάμερα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς οι ρυθμοί του καθημερινού είναι πολύ έντονοι.

Πώς ήρθε η πρόταση για τον ρόλο του Χρήστου από τον Δημήτρη Αρβανίτη;

Τον ρόλο τον πήρα ύστερα από ακρόαση.

Ο Χρήστος πλέον είναι μαζί με τον παιδικό του έρωτα, τη Μυρτώ, αλλά δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την Κλαίρη. Πότε θα το δούμε να συμβαίνει αυτό;

Βλέπουμε τον Χρήστο να έχει δημιουργήσει μία κρυφή σχέση με τη Μυρτώ, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος θέλει να αποκαλύψουν σε όλους την αλήθεια. Η Μυρτώ είναι πιο ψύχραιμη και θέλει να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε τελικά να αποκαλύψουν τη σχέση τους. Οταν η σχέση τους θα γίνει γνωστή, θα υπάρξουν αρκετές αντιδράσεις.

Γιατί πιστεύεις ότι τα ερωτικά τρίγωνα διαχρονικά κεντρίζουν τον ενδιαφέρον των τηλεθεατών;

Είναι γοητευτικά. Βλέπεις τρεις ανθρώπους να προσπαθούν να κυνηγήσουν την ευτυχία. Ωστόσο ο τρόπος αναζήτησής της από τα πρόσωπα που εμπλέκονται διαφέρει και αυτό είναι που νομίζω ότι κεντρίζει το κοινό. Ταυτίζονται με κάποιον από τους ήρωες και μπαίνουν στη λογική να σκεφτούν πώς θα αντιδρούσαν οι ίδιοι σε ανάλογες καταστάσεις.

Πώς θα ήθελες να γραφτεί το φινάλε στη σχέση του Χρήστου με τη Μυρτώ;

Πρώτα απ' όλα θέλω να σου πω ότι δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το πώς θα τελειώσει η σειρά. Αυτό που θα ήθελα ως Δημήτρης είναι ο Χρήστος με τη Μυρτώ να είναι μαζί και να πάνε να ζήσουν στη Σύρο. Εκεί να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια. Επίσης, θα ήθελα ο Χρήστος να πάρει την κηδεμονία του γιου του.

Ποιο θα ήθελες να είναι το επόμενο τηλεοπτικό σου βήμα;

Σημασία έχει να κάνεις καλές συνεργασίες. Να δουλεύεις με καλά σενάρια, καλούς συνεργάτες και καλογραμμένους ρόλους. Πιο συγκεκριμένα, θα ήθελα να δοκιμαστώ σε μία κωμωδία. Αλλά, όπως είπα και πριν, σημασία έχουν οι συνθήκες, τα κείμενα και οι συνεργάτες.

  • Αξιοσημείωτη αύξηση των ποσοστών τηλεθέασης παρουσίασε τον Μάρτιο η καθημερινή δραματική σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, ο μέσος όρος τηλεθέασης τον πρώτο μήνα της άνοιξης ανέβηκε στο 21,4%, από 20,6% που ήταν στο δίμηνο Γενάρη - Μάρτη.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ