Τα δύο συγκλονιστικά ψέματα του Χάρη Ρώμα για τη Σοφία Μουτίδου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:23
31/5/2021

Τα δύο συγκλονιστικά ψέματα του Χάρη Ρώμα για τη Σοφία Μουτίδου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Θυμάμαι δύο ψέματα του Χάρη Ρώμα. Ήταν συγκλονιστικά ψέματα και βγήκα και τα διέψευσα...»

Στα δύο ψέματα, που όπως υποστηρίζει, έχει πει ο Χάρης Ρώμας για την εκείνη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Σοφία Μουτίδου. Η ηθοποιός βρέθηκε στο νέο επεισόδιο “Θάρρος ή αλήθεια” του Fipster στο Youtube και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα. 

«Θυμάμαι δύο ψέματα του Χάρη Ρώμα. Ήταν συγκλονιστικά ψέματα και βγήκα και τα διέψευσα. Το ένα ήταν ότι εγώ και καλά είπα “αν δεν συμμορφωθείτε όλοι στο Καφέ της Χαράς με τα ωράριά μου εγώ δεν έρχομαι”, το οποίο είναι τραγικό. Του το είπα κιόλας. Και το δεύτερο είναι πάλι με τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος, δεν ξέρω γιατί, είχε πει μια φορά ότι με συνάντησε στις σκάλες να κλαίω και του είπα ότι είμαι φτωχή και είπε ότι θα μου κάνει δώρο το νυφικό μου», είπε.

Η Σοφία Μουτίδου πρόσθεσε ακόμη: «Όταν εγώ δοκίμαζα το νυφικό στο γύρισμα, επειδή παντρευόμουν εκείνο το διάστημα στ’ αλήθεια, είπα… καλέ, τι ωραίο νυφικό. Και μου λέει ο Χάρης “μη στεναχωριέσαι, ο κολλητός μου έχει νυφικά, θα σου κάνω εγώ δώρο το νυφικό”. Έτσι έγινε! Το ότι με είδε στις σκάλες να κλαίω και είμαι φτωχή, δεν το κατάλαβα αυτό γιατί τα λέει αυτά».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ