Συνέχεια στην υπόθεση Πάρκερ-Μπρόντερικ | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:12
13/1/2010

Συνέχεια στην υπόθεση Πάρκερ-Μπρόντερικ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Φαίνεται ότι τελειώνει το δικαστικό σήριαλ για το ζεύγος
Φαίνεται ότι τελειώνει το δικαστικό σήριαλ για το ζεύγος
Σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί η τύχη του Τσαντ Ντότζακ (Chad Dojack), του δεύτερου αστυνομικού που κατηγορείται ότι συμμετείχε στη διάρρηξη στο σπίτι της παρένθετης μητέρας των διδύμων των ηθοποιών Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jesica Parker) και Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Broderick) τον περασμένο Μάιο.

 

Σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί η τύχη του Τσαντ Ντότζακ (Chad Dojack), του δεύτερου αστυνομικού που κατηγορείται ότι συμμετείχε στη διάρρηξη στο σπίτι της παρένθετης μητέρας των διδύμων των ηθοποιών Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jesica Parker) και Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Beoderick) τον περασμένο Μάιο.

Ο αρχιφύλακας του Μπρίτζπορτ του Ανατολικού Οχάιο, ο οποίος έχει τεθεί ήδη σε διαθεσιμότητα, θα μάθει σύντομα αν θα ακολουθήσει την τύχη του συναδέλφου του, Μπάρι Κάρπεντερ (Barry Carpenter), που καταδικάστηκε τελικά σε φυλάκιση 2 ετών και 8 μηνών. Ο ίδιος, πιθανότατα να αντιμετωπίζει μικρότερη ποινή, ως συνεργός, αλλά το πόσο μικρότερη αναμένεται να μαθευτεί.

Οι Ντότζακ και Κάρπεντερ, κατηγορούνται ότι διέρρηξαν το σπίτι της Μισέλ Ρος (Michelle Ross) με σκοπό να συγκεντρώσουν υλικό σχετικό με την εγκυμοσύνη της, το οποίο στη συνέχεια επρόκειτο να πουλήσουν σε παπαράτσι.

Παράλληλα με την απόφαση του δικαστηρίου, εκκρεμεί και εκείνη του δημοτικού συμβουλίου του Μπρίτζπορτ, σχετικά με το αν ο Ντότζακ θα κρατήσει ή όχι τη δουλειά του.


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ