Συνελήφθη η Χέδερ Λοκλίαρ για επικίνδυνη οδήγηση | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:38
22/4/2010

Συνελήφθη η Χέδερ Λοκλίαρ για επικίνδυνη οδήγηση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Πάλι μπλεξίματα με τον νόμο έχει η Λοκλίαρ
Πάλι μπλεξίματα με τον νόμο έχει η Λοκλίαρ
Όπως δημοσιεύουν σήμερα όλα τα μεγάλα ειδησιογραφικά πρακτορεία, τα ξημερώματα του Σαββάτου η 48χρονη ηθοποιός γύριζε με το αυτοκίνητο στο σπίτι της στην Βεντούρα της Καλιφόρνια, όταν έπεσε πάνω σε μια απαγορευτική πινακίδα, χωρίς να σταματήσει ή να ειδοποιήσει κάποιον. Ωστόσο, το γεγονός έγινε γνωστό στην αστυνομία και η Χέδερ Λοκλίαρ (Heather Locklear) συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση.

Όπως δημοσιεύουν σήμερα όλα τα μεγάλα ειδησιογραφικά πρακτορεία, τα ξημερώματα του Σαββάτου η 48χρονη ηθοποιός γύριζε με το αυτοκίνητο στο σπίτι της στην Βεντούρα της Καλιφόρνια, όταν έπεσε πάνω σε μια απαγορευτική πινακίδα, χωρίς να σταματήσει ή να ειδοποιήσει κάποιον. Ωστόσο, το γεγονός έγινε γνωστό στην αστυνομία και η Χέδερ Λοκλίαρ (Heather Locklear) συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 4 π.μ. και έγινε αντιληπτό από έναν περίοικο που άκουσε τον θόρυβο και κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που εξέτασαν το σημείο βρήκαν τα συντρίμμια της πινακίδας και διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο που την κατέστρεψε ήταν η μαύρη BMW της ηθοποιού, η οποία ζει λίγο πιο κάτω στην ίδια γειτονιά.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της Λοκλίαρ και αφού είδαν ότι το αυτοκίνητο της είχε σημάδια από τη σύγκρουση, την συνέλαβαν για επικίνδυνη οδήγηση, ενώ η υπόθεσή της ορίστηκε να εκδικαστεί στις 17 Μαΐου.

"Η σύλληψη της έγινε στα χαρτιά. Δεν χρησιμοποιήσαμε χειροπέδες, ούτε την μεταφέραμε στο τμήμα γιατί πρόκειται για απλό πλημμέλημα", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ρος Μπονφίλιο (Ross Bonfiglio) στο περιοδικό People, προσθέτοντας: "Δεν έχουμε στοιχεία για επίδραση αλκοόλ στην υπόθεση και δεν ξέρουμε αν υπήρχε και άλλο πρόσωπο μαζί της στο αυτοκίνητο".

Το 2008 συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών καιτέθηκε σε τρίχρονο περιορισμό, τον οποίο πιθανόν να έχειπαραβιάσει με το περιστατικό του Σαββάτου.
Το 2008 συνελήφθη για οδήγηση  υπό την επήρεια ουσιών και τέθηκε σε τρίχρονο περιορισμό,  τον οποίο πιθανόν να έχει παραβιάσει με το περιστατικό  του Σαββάτου.

Ωστόσο ο δικηγόρος της ηθοποιού της "Λεωφόρου Μέλροουζ" (Melrose Place), Μπλέρ Μπερκ (Blair Berk) αρνήθηκε τη σύλληψη της: "Η κυρία Λοκλίαρ πήρε μια κλήση από την τροχαία ακριβώς επειδή το συγκεκριμένο όχημα είναι γραμμένο στο όνομά της. Ουδέποτε κρατήθηκε στο τμήμα. Το ζήτημα ερευνάται ακόμη, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο τη στιγμή εκείνη".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η άτακτη Σάμι Τζο της "Δυναστείας" είχε μπλεξίματα με τον νόμο. Το 2008 είχε συλληφθεί στη Σάντα Μπάρμπαρα για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών και είχε τεθεί σε τρίχρονη επιτήρηση και όπως δήλωσε στο TMZ.com ο ανακριτής της υπόθεσης του Σαββάτου, ο ίδιος θα εξετάσει το κατά πόσο το τελευταία περιστατικό παραβιάζει εκείνη την απόφαση ή όχι.


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ