Συνέλαβαν τον Σταμάτη Γαρδέλη για προσβολή δημοσίας αιδούς | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:58
12/5/2016

Συνέλαβαν τον Σταμάτη Γαρδέλη για προσβολή δημοσίας αιδούς

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το περιστατικό συνέβη σε ένα ταξίδι του διάσημου ηθοποιού στην Κωνσταντινούπολη, όταν εκείνος σταμάτησε και πήγε πίσω από ένα δέντρο προκειμένου να κάνει την ανάγκη του! 

Ο Σταμάτης Γαρδέλη αποκάλυψε το περιστατικό σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Εγώ Weekly" με μεγάλη λεπτομέρεια...

"Πριν από χρόνια είχαμε πάει με ένα συνάδελφο στην Κωνσταντινούπολη με αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή θέλαμε να κάνουμε την ανάγκη μας. Κάναμε μια παράκαμψη, βγήκα από το αμάξι και πήγα πίσω από ένα δέντρο. Ξαφνικά, μας περικύκλωσαν δύο αυτοκίνητα και άρχισαν να ψάχνουν το αυτοκίνητο και τον φίλο μου. Μας πήραν τα διαβατήρια και τις ταυτότητες και μας ζήτησαν να τους ακολουθήσουμε. Καταλήξαμε σε μια φυλακή, μας έβαλαν σε κάτι μπουντρούμια. Μας άφησαν μόνους στο δωμάτιο, αλλά κατάλαβα ότι μας παρακολουθούσαν. Αρχίσαμε να μονολογούμε 'πω, πω τι πάθαμε, για την ανάγκη μας σταματήσαμε και βρεθήκαμε σε τουρκικές φυλακές, ούτε την Πόλη δεν είδαμε, τσάμπα το ταξίδι' και τέτοια"

Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε για το τέλος της περιπέτειας, την περιέγραψε και αυτή.

 

"Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να δείξουμε ότι ήμασταν απλοί ταξιδιώτες. Τελικά, μας κάλεσε ένας Τούρκος που μιλούσε ελληνικά και μας είπε ότι είμαστε ελεύθεροι"

Τέλος καλό όλα καλά, αλλά την επόμενη φορά θα προσέχει περισσότερο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ