Συμφορά: Η ερωτική φωλιά Ζέτας-Μιχάλη έμεινε στα μπετά | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:51
28/5/2013

Συμφορά: Η ερωτική "φωλιά" Ζέτας-Μιχάλη έμεινε στα μπετά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Άτιμη, πολύ άτιμη η κρίση και διακρίσεις δεν κάνει. "Χτυπάει" τους πάντες, ακόμη και τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz που πετραδάκι πετραδάκι χτίζουν τις ερωτικές τους "φωλιές" στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα.

Κι ένα από τα "χτυπημένα" αλύπητα από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα αλλά και το «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο ζευγαρια φαίνεται πώς είναι και η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Στα μπετά, σου λέει, έχει μείνει η κατασκευή της εξοχικής κατοικίας τους στη βόρεια Εύβοια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espressο, Ζετα και Μιχάλης μαγεύτηκαν από το τοπίο και αποφάσισαν έτσι τόσο απλά να κτίσουν μία εξοχική κατοικία κοντά στην περιοχή της Γαλατσώνας, που έχει εβδομήντα μόνιμους κατοίκους.

"Όταν γνωρίστηκε με την Ζέτα άρχισαν να έρχονται εδώ μαζί. Φιλοξενούνται στο σπίτι του φίλου τους. Πριν ένα χρόνο αποφάσισαν να χτίσουν το δικό τους εξοχικό. Ήρθαν σε επαφή με μηχανικό και συνεργεία της περιοχής και άρχισαν τις εργασίες" δηλώνει στην εφημερίδα κάτοικος της περιοχής.

Και συνεχίζει με πολλές λεπτομέρειες (διότι ως γνωστών, στα χωριά πρώτα το μαθαίνει ο γείτονας και μετά εσύ): «Πριν από πέντε χρόνια ο λογιστής του τραγουδιστή του πρότεινε να αγοράσει το οικόπεδο που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το εξοχικό του. Μαζί με τον τραγουδιστή ήρθαν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη και επήλθε συμφωνία. Έτσι το οικόπεδο πέρασε στον Χατζηγιάννη».


Τα θεμέλια έπεσαν και χτίστηκε το υπόγειο και το ισόγειο της μονοκατοικίας. Ωστόσο, πριν από δύο μήνες σταμάτησαν οι εργασίες εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής περιόδου και απομακρύνθηκε το συνεργείο κατασκευής. Το ζευγάρι αναζήτησε νέο συνεργείο σε καλύτερη τιμή, αλλά προς το παρόν φαίνεται πως έχουν "παγώσει" όλες οι εργασίες


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ