Συλλέκτρια ρολογιών | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:13
15/4/2009

Συλλέκτρια ρολογιών

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αλλοι έχουν μανία να κάνουν συλλογή από γραμματόσημα, ακόμη και σπάνια έργα τέχνης. Η Άννα Βίσση, πάλι, έχει μια πιο εκλεπτυσμένη «αδυναμία».

Αλλοι έχουν μανία να κάνουν συλλογή από γραμματόσημα, ακόμη και σπάνια έργα τέχνης. Η Άννα Βίσση, πάλι, έχει μια πιο εκλεπτυσμένη «αδυναμία». Της αρέσουν τα ακριβά ρολόγια! Όχι μόνο να τα φοράει, αλλά και να μεγαλώνει τη συλλογή της, αφού διαθέτει ουκ ολίγα συλλεκτικά κομμάτια ανάμεσά τους!

Το πρώτο της ρολόι Rolex το απέκτησε όταν ήταν 30 χρόνων. Ήταν ένα δώρο που έκανε η ίδια στον εαυτό της, το οποίο κόστισε μια μικρή περιουσία. Τα δύο επόμενα της τα δώρισε ο Νίκος Καρβέλας την περίοδο που ήταν ζευγάρι, ενώ τα υπόλοιπα δέκα που συμπληρώνουν τη συλλογή της τα έχει αποκτήσει η ίδια. Τα ρολόγια που προσθέτει στη συλλογή της είναι ειδική παραγγελία και στολισμένα με πολύτιμες πέτρες, δικής της επιλογής. Τελευταία, μάλιστα, σχεδιάζει μόνη τα ρολόγια των ονείρων της και της τα φέρνει από χώρα των Αραβικών Εμιράτων φίλος της επιχειρηματίας. Από έγκυρες πληροφορίες οι πέτρες της αρεσκείας της είναι τα διαμάντια και τα ρουμπίνια. Φυσικά, η τραγουδίστρια τα έχει όλα ασφαλισμένα, αφού κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ! Σίγουρα πρόκειται για μια ακριβή και πολύ εκλεκτική συλλογή, που δεν μπορεί να έχει στην ιδιοκτησία του ο καθένας μας! Τέλος, να σημειώσουμε πως στα χνάρια της Άννας βαδίζει και η κόρη της Σοφία, η οποία μπορεί να μη φτάνει στο σημείο να τα σχεδιάζει, δεν λέει «όχι» όμως στο να τα φοράει και να συμπληρώνει με αυτά το look της με... luxurious στυλ!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ