Συλλεκτικές φωτογραφίες: Η Αλίκη με περούκα αλά Τρύφωνα Σαμαρά | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:06
2/8/2016

Συλλεκτικές φωτογραφίες: Η Αλίκη με περούκα αλά Τρύφωνα Σαμαρά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την προηγούμενη εβδομάδα συνάδελφοι και φίλοι της Αλίκης θυμήθηκαν φωτογραφίες τους μαζί της για να τιμήσουν τη μνήμη της. Το ίδιο έκανε κι ο Τρύφωνας Σαμαράς που ξετρύπωσε φωτογραφία από το παρελθόν με την Αλίκη να φοράει περούκα που της είχε φτιάξει ο ίδιος! 

Ο κομμωτής αναπόλησε στιγμές των πρώτων βημάτων της καριέρας του όταν συνάντησε το ίνδαλμα των παιδικών του χρόνων την Αλίκη. Όπως άλλωστε ο ίδιος σημειώνει η ΑΛίκη είναι ο θρύλος και ο μύθος που λάτρεψε κι άγγιξε. Σήμερα 20 χρόνια μετά υπάρχει για να θυμίζει ότι "τ΄αστέρια δε σβήνουν ποτέ".

Δες τις φωτογραφίες της Αλίκης με περούκα αλά Τρύφωνα Σαμαρα και την αντίδρασή της. 

 

Όπως λέει ο Τρύφωνας στάθηκε τυχερός και τη χτένισε για το περιοδικό Γυναίκα μετά από προτροπή του Θεού του styling Τάκη Τσαντίλη και τον ευχαριστεί πολύ γι΄αυτό. Όπως μας ενηλερώνει το make up είχε τότε αναλάβει ο Νίκος Μπιτζάνης. Όσο για την περούκα, την είχε ετοιμάσει και κουρέψει ο ίδιος ο Σαμαράς ημέρες πριν και είχε ένα άγχος τρομερό για το εάν θ΄αρέσει στην ΑΛίκη. Και μόλις της την έβαλε, κοιτάζεται στον καθρέπτη και του λέει: Καλέ ίδα ο Πίπης! 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ