Συγκλονίζει ο Νίκος Γαλανός μιλώντας για τέλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:30
8/11/2018

Συγκλονίζει ο Νίκος Γαλανός μιλώντας για τέλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Ήταν άδικο που «έφυγε» νέα… λείπει, θα μπορούσε και τώρα να είναι εδώ, μια χαρά.»

Ο Νίκος Γαλανός είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφος. Συνεργάστηκε με τα μεγαθήρια της εποχής και δηλώνει ευγνώμων για όσα έχει ζήσει. Ο ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό  “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη και δεν παρέλειψε να μιλήσει για το πρόωρο τέλος της ζωής της. 

Δείτε ακόμη: 22 χρόνια χωρίς την Αλίκη: Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ από τον τάφο της

Όλα όσα είπε: 

Είχατε συνεργαστεί επί σειρά ετών με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έχετε πολλές αναμνήσεις από εκείνη…

Με την Αλίκη συνεργάστηκα πολλά χρόνια, θεατρικά και κινηματογραφικά. Ήμουν μαζί της σε όλες τις στιγμές της, μέχρι και στο τέλος της πάλι ήμασταν μαζί. Με την Αλίκη είχαμε μια πολύ ωραία σχέση. Στεναχωριέμαι προσωπικά, αλλά και γιατί όταν «φεύγει» ένας άνθρωπος νέος, λες «άδικο», ειδικά όταν έχεις ζήσει έναν άνθρωπο. Αυτό που και για μένα ήταν ξαφνικό, παρόλο που είχα καταλάβει μήνες πριν γίνει και τελικό.Το είχα καταλάβει πριν από την Αλίκη, αλλά δεν της έλεγα τίποτα. Ήταν άδικο που «έφυγε» νέα… λείπει, θα μπορούσε και τώρα να είναι εδώ, μια χαρά. Έχω «χάσει» και τον αδελφό μου, που «έφυγε» κι εκείνος νέος… Αυτό είναι που σε στεναχωρεί, αλλά αυτή είναι και η διαδρομή του ανθρώπου. Όταν κάτι γίνεται ξαφνικά, όπως έγινε με την Αλίκη, που ούτε ο κόσμος το περίμενε, αλλά δεν το έδειχνε κι εκείνη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Οι γιατροί δεν την είχαν ενημερώσει;

Μέχρι την τελευταία στιγμή και στο σημείο που πλέον της είπαν οι γιατροί τι συμβαίνει, δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό της ότι μπορεί ξαφνικά να «φύγει». Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει ότι η Αλίκη «έφυγε» ή «φεύγει».

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ