Συγκλονίζει ο Κοργιαλάς: 15 μέρες στην εντατική ο ενός έτους γιος του από λάθος διάγνωση | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:31
24/4/2018

Συγκλονίζει ο Κοργιαλάς: 15 μέρες στην εντατική ο ενός έτους γιος του από λάθος διάγνωση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για τη μεγάλη περιπέτεια που έζησαν πρόσφαστα με τη σύζυγό του, Φωτεινή Ψυχίδου, μίλησε στην κάμερα του Happy Day o δημοφιλής μουσικός.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου μόλις έχουν αρχίσει να συνέρχονται από την απίστευτη δοκιμασία που πέρασαν στις διακοπές του Πάσχα, όπως διηγήθηκε στην κάμερα της εκπομπής εκείνος. Ένα πρόβλημα υγείας που εμφάνισε ο μόλις ενός έτους γιος τους και μία λάθος διάγνωση, τους έφεραν στην εντατική από όπου, όπως χαρακτηριστικά είπε, "δεν ήξεραν αν θα έβγαιναν οι τρεις ή οι δύο". Η περιγραφή συγκλονίζει, ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν σκέφτονται να κινηθούν νομικά, ο Δημήτρης Κοργιαλάς δεν δίστασε να απαντήσει ότι αν περνούσε μόνο από το χέρι του θα το έκανε χωρίς δεύτερη κουβέντα. "Να μην περάσει άλλος αυτό που πέρασα εγώ", είπε χαρακτηριστικά.

"Τις μέρες του Πάσχα χτύπησε το κουτελάκι του λίγο, μια μικρή αμυχή. Πήρε ένα μικρόβιο, αλλά δεν φαινόταν στην αρχή κάτι σοβαρό. Εμφανίστηκαν κάποια σπιθουράκια στο πρόσωπο, πήγαμε στο νοσοκομείο και μας είπαν πως ήταν τσιμπήματα. Πηγαίνοντας σπίτι γινόταν χειρότερα, την επόμενη ημέρα είχαν κλείσει και τα δυο του μάτια, ήταν κατακόκκινο, είχε πυρετό. Πήγαμε και σε άλλο γιατρό και μας είπε να πάμε Αθήνα. Πηγαίνοντας στην Αθήνα, ξαφνικά το μωρό ήταν πάνω στα χέρια μου και λιποθυμούσε. Δεν μπορείς να φανταστείς την εικόνα. Δεν ήξερες αν προλαβαίνεις να πας στην Αθήνα. Λέω στη Φωτεινή "σταμάτα στην άκρη και ζήτα βοήθεια από την αστυνομία". Τους ακολουθήσαμε και μας έφεραν σφαίρα στην Αθήνα. Το έβαλαν το παιδί σε μονάδα εντατικής φροντίδας. Από το σκίσιμο που είχε το μωρό κόλλησε σταφυλόκοκκο. Αυτό με το χεράκι του το έβαλε στο μάτι και από εκεί πέρασε στο αίμα. Ήμασταν στη φάση για πολλές μέρες αν θα φύγουμε από το νοσοκομείο τρεις ή δυο. Έμεινε 15 μέρες. Όλα καλά τώρα. Μην τύχει σε κανέναν. Αυτό που πέρασα εγώ δεν θέλω να το περάσει άλλος".

Περαστικά!! 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ