Συγκλονίζει ο Γιώργος Παπαδάκης: Έχω χάσει όλη μου την οικογένεια από καρκίνο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:47
14/12/2016

Συγκλονίζει ο Γιώργος Παπαδάκης: Έχω χάσει όλη μου την οικογένεια από καρκίνο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με τρεμάμενη φωνή και φανερά συγκινημένος προλόγισε ο Γιώργος Παπαδάκης το βιβλίο του Κώστα Χαρδαβέλα «Το ζεϊμπέκικο του νικητή» στην επίσημηπαρουσίασή του. 

Το βιβλίο αναφέρεται στον καρκίνο και το πώς βιώνει την ασθένεια τόσο ο ασθενής όσο και το περιβάλλον του. Αυτό έφερε αναμνήσεις οδυνηρές στον παρουσιαστή που όπως εξομολογήθηκε έχει χάσει γονείς κι αδέλφια από την επάρατη νόσο. 

«Τα κεντρικά πρόσωπα του βιβλίου κατά την άποψη μου είναι τέσσερα: ο καρκίνος, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας, αλλά και η Μαρία. Η Μαρία που έχει να αντιμετωπίσει τον καρκίνο, τον Κώστα Χαρδαβέλλα αλλά και να μεγαλώσει και τον Κωνσταντίνο. Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Έχω χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο, έχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο, όλους σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έχασα τον αδελφό μου στα 49 του χρόνια, έχασα την αδελφή μου στα 52 της χρόνια. Έχω την οικογένεια μου, αλλά έχω και τους φίλους μου. Τους φίλους μου που φροντίζουν να περνάνε μηνύματα ζωής. Για αυτό θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ