Συγκλονίζει ο Βαρδής: Φοβάται για τον πατέρα του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:11
14/4/2014

Συγκλονίζει ο Βαρδής: Φοβάται για τον πατέρα του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του έκανε ο Γιάννης Βαρδής.

Ο νεαρός τραγουδιστής μιλά για τη δύσκολη μάχη που δίνει ο Αντώνης Βαρδής και αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να το διαχειριστεί.

«Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει κάποιος όλο αυτό. Μαθαίνω. Ο πατέρας μου πριν από είκοσι χρόνια είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα, όταν εγώ ήμουν έφηβος. Τώρα που υπάρχει μια διαφορετική νοοτροπία στο κεφάλι μου και λογική προσπαθώ να το διαχειριστώ. Όχι μόνο με βάση το τι περνάει ο πατέρας μου που είμαι δίπλα του και προσπαθώ να τον βοηθήσω ψυχολογικά, αλλά και με αυτά που μαθαίνω από επιστήμονες και γιατρούς, από ανθρώπους που θέλουν να πουν τη γνώμη τους που δεν θα έπρεπε, όσο και από ειδήμονες. Προσπαθώ αυτό να το διαχειριστώ. Είναι ψυχοφθόρο» δηλώνει.

 

Και συνεχίζει: «Όταν συνέβη, ο πατέρας μου μιλούσε στο τηλέφωνο με έναν πολύ καλό μας φίλο τον Βασίλη τον Γιαννόπουλο. Κάποια στιγμή κόμπλαρε, έχασε την ομιλία του για μερικά λεπτά. Και με πήρε ο Βασίλης ο Γιαννόπουλος και μου λέει: «Γιάννη ανέβα πάνω κάτι συνέβη στον πατέρα σου. Έχασε την ομιλία του. Αυτό που είχε ήταν στο νεύρο της ομιλίας. Ο πατέρας μου είναι ένας πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος, του το λέω καθημερινά».

 

Και δε διστάζει να παραδεχτεί ότι φοβάται πάρα πολύ για την υγεία του πατέρα του: «Η ιατρική διάγνωση είναι κάτι που μας αφήνει πάρα πολλές ελπίδες αλλά επειδή ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο, είναι κάτι που πρέπει να το παλέψει και ο ίδιος. Για πολλά πράγματα φοβάμαι, τον τελευταίο χρόνο φοβάμαι πάρα πολύ για την υγεία του πατέρα μου».

Πηγή: Αποκαλυπτικά

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ