Συγκλονίζει η Τζολί: Ανακοινώνει ότι αφαίρεσε ωοθήκες & σάλπιγγες | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:12
24/3/2015

Συγκλονίζει η Τζολί: Ανακοινώνει ότι αφαίρεσε ωοθήκες & σάλπιγγες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δύο χρόνια μετά την προληπτική διπλή μαστεκτομή στην οποία είχε υποβληθεί, η διάσημη ηθοποιός προχώρησε και στο δεύτερο μέρος της απόφασης που είχε πάρει τότε για τη ζωή της.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
3 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>"Ανεξάρτητα από τα υποκατάστατα ορμονών που παίρνω είμαι τώρα σε εμμηνόπαυση. <strong>Δεν θα μπορέσω να κάνω άλλα παιδιά </strong>και αναμένω κάποιες αλλαγές στο σώμα μου. Ομως νιώθω

"Ανεξάρτητα από τα υποκατάστατα ορμονών που παίρνω είμαι τώρα σε εμμηνόπαυση. Δεν θα μπορέσω να κάνω άλλα παιδιά και αναμένω κάποιες αλλαγές στο σώμα μου. Ομως νιώθω άνετα με ό,τι πρόκειται να συμβεί, όχι επειδή είμαι δυνατή αλλά γιατί αυτό είναι μέρος της ζωής. Δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα.

Συμπονω στ' αλήθεια γυναίκες που έζησαν τέτοιες στιγμές νωρίς στη ζωή τους, πριν αποκτήσουν παιδιά. Η κατάστασή τους είναι σαφώς χειρότερη από τη δική μου. Έψαξα και έμαθα ότι υπάρχουν τρόποι να αφαιρούν οι γυναίκες τις σάλπιγγες αλλά να κρατούν τις ωοθήκες τους, ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν παιδιά και να μην μπουν σε εμμηνόπαυση.

Δεν είναι εύκολο να πάρεις τέτοιες αποφάσεις. Αλλά είναι εφικτό να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου και να αντιμετωπίσεις έγκαιρα τα όποια προβλήματα υγείας. Μπορείς να ζητήσεις συμβουλές, να μάθεις τις εναλλακτικές, να κάνεις επιλογές που σου ταιριάζουν. Η γνώση είναι δύναμη», καταλήγει το άρθρο γροθιά της Αντζελίνα, που στόχο έχει σαφώς να αφυπνίσει όλες τις γυναίκες που βρίσκονται αντιμέτωπες με παρόμοια προβλήματα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
3 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ