Συγκλονίζει η Τρικαλιώτη: «Έλεγαν ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:34
15/2/2013

Συγκλονίζει η Τρικαλιώτη: «Έλεγαν ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στο Πρωινό mou ήταν η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η οποία για πρώτη φορά προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής

 

 αποκαλύπτοντας ότι γιατροί στην Ελλάδα και το εξωτερικό της είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί! Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε τι πέρασε για έναν ολόκληρο χρόνο και πώς έμεινε τελικά έγκυος σε έναν μόλις μήνα, συγκινώντας με την περιγραφή της παρουσιαστές και τηλεθεατές.

Η κόρη της είναι σήμερα εφτά μηνών και ο «Γολγοθάς» της ξεκίνησε από ένα ορμονικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

 «Είχα ένα ορμονικό πρόβλημα. Μου έλειπε κάποια ορμόνη, και μου έλεγαν πως δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Είχα πάει σε όλους τους γυναικολόγους, και στους εξωσωματικούς. Μου έλεγαν όλοι το ίδιο. Μάλιστα είχα στείλει τις εξετάσεις σε εξειδικευμένο εργαστήριο του Λονδίνου, και στα αποτελέσματα μου έλεγαν πως έχω 0,01% πιθανότητες να μείνω έγκυος. Αυτό έγινε τον Σεπτέμβρη. Και τον Οκτώβρη, έμεινα έγκυος» αποκαλύπτει.

Η Τρικαλιώτη, όπως λέει, εκείνη την περίοδο δεν είχε σκοπό να αποκτήσει παιδί κι έμαθε για το πρόβλημα της εντελώς τυχαία.

 «Τελείως τυχαία έμαθα πως έχω αυτό το πρόβλημα. Είχα πέσει σε κατάθλιψη επί ένα χρόνο. Μόνο οι γυναίκες που το βιώνουν το καταλαβαίνουν. Δεν μου είχαν δώσει ούτε καν την ελπίδα να δοκιμάσω! Και όταν ήρθε αυτό το χαρτί έπεσα πάρα πολύ. Μέσα μου όμως, έλεγα πως δεν είναι δυνατόν. Και πως ο άνθρωπος μπορεί να τα καταφέρει όλα».

Στο δρόμο της βρέθηκε ένας ενδοκρινολόγος, ο οποίος όπως λέει, είναι αυτός που την «έσωσε» και τη βοήθησε να γίνει μανούλα.

 «Δυο-τρεις μήνες πριν μείνω έγκυος, πήγα σε έναν ενδοκρινολόγο, που με βοήθησε πολύ ψυχικά και σωματικά. Αυτός ο άνθρωπος, το μόνο που έκανε ήταν να μου δώσει την ορμόνη που μου έλειπε, και ήταν ο μόνος που μου είπε, πως πιστεύει ότι έχω ένα 30% πιθανότητα να μείνω έγκυος. Πήρα αυτό το χάπι, και όντως έμεινα έγκυος!»

Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η στιγμή που η γνωστή ηθοποιός περιγράφει τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος.

 «Είχα πάει σε μια γιατρό για τη διατροφή μου και έπρεπε να κάνω κάποιες αιματολογικές εξετάσεις. Μετά από μια ώρα, με παίρνει και μου λέει: “Πέγκυ, είσαι πολύ έγκυος”! Το λέω και τρέμω. Ήμουν έξι εβδομάδων. Θα τη θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή αυτή την περιπέτεια».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ